Декоративните мазилки на Caparol – отлично решение за вашия интериор!

г. Автор
дeкоративни мазилки

Декоративните мазилки са все по-предпочитани когато става въпрос за обновление на интериора.

Лесни за почистване, нестандартна визия, разнообразни структури и цветове са само малка част от характеристиките, които ги правят предпочитани пред интериорната боя.

Декоративните мазилки са се развили до такава степен, че могат да се полагат в банята и дори в зоната на душа.

Caparol е немски лидер в областта на довършителните строителни материали – интериорни бои, декоративни мазилки за интериор и екстериор, топлоизолационни системи.

Портфолиото от декоративни мазилки на Caparol се обновява всяка година, като последното много интересно системно решение е двукомпонентен продукт специално разработен за душ зоната.

PU-2K SEALER е двукомпонентно полиуретаново покритие, което се нанася върху мазилката в душ зоната и я предпазва от проникване на вода и компрометиране на покритието. Не променя цвета и структурата на основната мазилка.

Лесно за нанасяне, PU-2K Sealer създава устойчиво на надраскване покритие. С PU-2K Sealer може да създадете нестандартна баня по ваш вкус, без да се ограничавате в покритията. Вече е възможна и декоративна мазилка в душ зоната!

дeкоративни мазилки

MULTISTRUCTUR е друга интериорна мазилка, която се отличава с големи възможности за структуриране и тониране. Готов продукт за нанасяне, със съдържание на кварцов пясък. Предлага се с различна едрина на камъчетата – фин, среден, по-груб.

MultiStruktur е идеален за повърхности с последваща обработка с лазурни и ефектни покрития. Подходящ е за всички помещения и за всякакъв вид сгради – от административни до семейни жилища.

дeкоративни мазилки

STUCCO DI LUCE е декоративна мазилка с мраморен ефект и огледален блясък. Идеална за всяко помещение. Може да се тонира в огромно разнообразие от цветове. Тя е екологична, с много добра дифузия и устойчивост на почистване.

Огледалният ефект се получава без допълнителни продукти. Stucco Di Luce може да се комбинира с вакса, за да запечатате огледалния ефект. Със Stucco Di Luce ще създадете класическа и елеганта визия в помещението. Финалната визия на повърхността зависи и от ръката на майстора.

дeкоративни мазилки

Последната мазилка, която ви предлагаме е ARTE FINO. Специално разработена за любителите на по-фини повърхности в светли цветове. С много фин кварцов пясък, Arte Fino е лесна за полагане и може да се структурира според вашите желания. Една ръка е достатъчна, за да постигнете желания ефект. Предлага се в разфасовка от 1,25L и 2,5L, като с 1,25L може да покриете до 9/10m2.

Декоративните мазилки променят усещането в помещенията. Създават уют и индивидуалност. Пълната гама декоративни мазилки Caparol може да разгледате като кликнете на снимката по-долу.

дeкоративни мазилки

За консултация и идеи посетете шоурум Caparol или се свържете с търговските им представители.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *