С ХАУРАТОН поставяте кабелите, където си пожелаете!

г. Автор

ХАУРАТОН продължава да разширява продуктовата си гама. Най-новата серия SERVICE – улеи осигурява организирането и провеждането на електрически и информационни кабели сигурно, бързо и съобразено с условията на проекта, не нарушавайки естетиката на средата.
Системата SERVICE CHANNELS е с огромни възможности на приложение, като е изключително подходяща за изложбени зали, производствени халета и стадиони.
hauraton
Hauraton-5
Освен с различните размери, предлага и богат избор на материалите за SERVICE CHANNELS, с клас на натоварване от С250 до Е600, сертифицирани по ЕN1433. Клиентите могат да избират между FASERFIX® KS (SERVISE CHANNEL с улей FASERFIX KS) и FASERFIX® SUPER улеи, изработени от бетон, подсилен с фибро-влакна, така и RECYFIX® PRO улеи, изработени от 100% рециклиран композит.Medienrinne_FFKS_200_Typ01_4c_Kabel_highres
Всяка система е завършена, предлагаща по-голяма гъвкавост, стабилност, възможности при избор на дизайн и по-малко усилия при монтажа, време и средства.
hauraton
Независимо, че системата на Hauraton е на пазара официално едва от 2 май тази година, тя се радва на огромен интерес в Европа, като има вече изградени обекти в Германия, Франция, Италия, Полша, Русия, Словакия, Чехия, Англия и други.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *