Semmelrock представя PROFI-CLUB 2019

г. Автор
Semmelrock

В ролята си на водещ доставчик на качествени и иновативни решения за ландшафтно оформление Semmelrock Stein+Design, прави поредната стъпка по пътя да предложи повече на своите клиенти и партньори.

На 10-ти май се проведе първото за този сезон издание на Semmelrock „Профи-клуб“. В събитието се включиха професионалисти, работещи с продуктовата гама на Semmelrock България. В програмата на обучението бяха разгледани теми които допълват компетентността на участниците по отношение на най-новите продуктови решения с марка Semmelrock.

semmelrock

Специален гост на програмата бяха представителите на Баумит, които запознаха участниците със системата за свързано полагане на настилки с дренажни разтвори от серията Гала Дрейн.

semmelrock

За първи път беше представен шаблон подпомагащ монтажа на ARTE 8 и ARTE 10, както и допълнителна техническа информация по отношение на монтажа на системата за изграждане на градински стъпала Modulesca. Програмата е отворена за всички фирми, които работят в областта и имат желание да развиват професионалната си компетентност и да разширят бизнес-възможностите си.

semmelrock
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *