Визия на гранитни павета за всеки дом от Semmelrock

г. Автор
Браншове: Ландшафт Настилки 
semelrock

Комбинация от класически дизайн и традиционна картина на повърхността – настилката ARTE 8 cm предлага, уникални възможности за реализация и на частни проекти с визия на естествен гранитен паваж.

И през този сезон за почитателите на винтидж визията, Semmelrock предлага продукти за оформление на ландшафтни пространства с дизайн съобразен с тази стилистика. В търсене на подходящото предложение за всеки проект, без компромиси с устойчивостта или дизайна, „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН EOOД“  разработи олекотена версия на вече познатия на българския пазар ARTE 10 сегментен паваж. Новото предложение ARTE 8 e алтернатива на добре познатата от близкото минало градска картина, подчертана от гранитни бордрюри и настилки. За познавачите и професионалиститe на пазара е известно, че настилката ARTE 10 сегментен паваж с повърхност “Colorflow” предлага алтернатива за постигане на впечатляващия дъговиден растер, познат от класическия гранитен паваж, но с предимствата на съвременните технологии. Доказателство за това са референтни проекти, реализирани в цялата страна.
semelrock
Сегментният паваж ARTE е предпочитан от архитекти и инвеститори, заради практичния и същевременно модерен дизайн на изграждащите го елементи, който гарантира по-леснен монтаж и висока ефективност при реализация. Преливащите цветове на повърхността на настилката лесно се вписват, както в старинни, така и в модерни зони. Въпреки това обаче, АRTE 10 cm е решение по-подходящо за обществени пространства. Новото поколение ARTE 8 е оптимизиран вариант, изключително походящ за терени, които не са подложени на интензивен автомобилен и тежкотоварен трафик. Вградената, фиксираща и свързваща система Еinstein®, гарантира дълъг срок на експлоатация на настланата повърхност, а това превръща настилката с дебелина от 8 cm в подходящо решение за зоните около дома, офис сградата, хотела и др.

Разширяването на продуктовата фамилия ARTE имаше за цел да се осигури стилова хармония и завършеност за всички участъци в един проект – от натоварената улична или пътна мрежа до пешеходна зона, които да носят духа на „гранитния паваж“.
semelrock
За цялостното усещане обаче, беше нужно да се намери онази повърхност и цветова гама, която да придаде окончателния завършен вид на „естествен гранитен паваж“. Този последен щрих постави през настоящата година новата “финозърнеста текстурна” повърхност в цветове тъмен и светъл гранит, с която настилката ARTE вече се предлага на българския пазар. Специфичната технология на производство и комбинацията на естествени частици в повърхностния слой е достатъчно издържана, за да наподоби естествения гранит. Новото предложение настилка ARTE 8 с повърхност в цвят светъл или тъмен гранит може да допълни атмосферата на всяка планинска вила, градска къща, балнео хотел или друг обект, вдъхновен от естествените материали. Ако търсите визия на гранитен паваж за Вашето пространство ARTE сегментен паваж е продуктът, с който можете да я постигнете.

Не губете време в дилеми, не се лутайте между модерен, класически или кънтри стил, ако смятате, че визията на естествен гранит е точното решение за Вашия проект, вече имаме решение за Вас, настилка ARTE сегментен паваж.

Повече информация за продуктите представени в този материал, ще намерите на www.semmelrock.bg.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *