Съвети от МАРИСАН – лепене на плочи в баня

г.
Бранш: Лепила

Мокрите помещения и баните са едни от най-натоварените зони с влага и вода, затова се налагат сериозни изисквания пред начина на полагане на керамичните настилки. Във видеото МАРИСАН указва правилните стъпки за правилното полагане на керамичните облицовки и подсигуряването на тяхната дълготрайна експлоатационна надеждност.

 Полагането на плочките се извършва с помощта на високоякостно еластичното лепило ТЕРАФЛЕКС® GOLD . Лепилото гарантира сигурното и дълготрайно фиксиране на тежки и широкоформатни облицовъчни плочи от естествен камък, гранитогрес, гранит, мрамор, гнайс, оникс, варовик и други върху критични основи.

 ТЕРАФЛЕКС® GOLD притежава изключително високи якостни показатели и значителна мразоустойчивост, което го прави предпочитано и за места, изложени на резки климатични промени – балкони, тераси, покриви, цокли и други открити площи. Характерно за лепилния слой е значителна еластичност, позволяваща полагане върху подово отопление, стари керамични плочки и гранитогрес, циментови, варо-циментови и гипсови замазки, гипскартон и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *