Декоративна мазилка за душ зоната от Caparol

г. Автор
Декоративна мазилка

Все по-често декоративните мазилки са предпочитани пред интериорните бои, независимо дали става въпрос за интериор в хол, детска стая или спалня. А напоследък те са доста често търсени и за банята, особено за зоната на душа!

Специалистите на Caparol разработиха система, с която няма да е необходимо да ограничавате въображението си, що се отнася до интериора у дома.

Декоративна мазилка Представяме ви новия ни продукт Caparol PU-2K #Sealer Satin/Gloss – двукомпонентно полиуретаново покритие, създадено специално за душ зоната. Продуктът е лесен за нанасяне, не променя финиша на декоративния слой и се предлага в гланц и мат.

Основната цел на този продукт е да предпази третираната повърхност от проникване на вода, влага, прах и агресивни вещества. Освен това има способността да запечатва малки пукнатини и да осигурява защита срещу надраскване и други повърхностни повреди.

Независимо дали избирате декоративни техники, естествен камък, дърво или цимент, Caparol PU-2K #Sealer Satin /Glossе в състояние да издържи на всяка капка вода, без да се компрометира.

За повече информация посетете шоурум Caparol или се свържете с търговските им представители. Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *