Екологични продукти и системи от Caparol

г. Автор
Caparol

В днешно време за всеки производител е важно здравето на клиентите и здравословния микроклимат в помещенията.

Както при декоративните мазилки, така и при интериорните бои екологичната тежест е много важна, особено ако става въпрос за помещения с високи хигиенни изисквания.

Един от производителите, за които здравето на хората е на едно от първите места при разработка на продуктите и системите е Caparol. С над 125 години опит и стремеж да предлагат екологични продукти и системи.

Един от последните разработени продукти е интериорната боя Caparol Protect Ag+. Боя със сребърни йони, които възпрепятстват развитието на патогени, които могат значително да увредат човешкото здраве, като пречистват въздуха в помещението от замърсяващи вещества.

Caparol

Знаете ли, че сребърните йони (Ag+) имат способността да действат директно върху ДНК-то на бактериите и предотвратяват развитието им. Боите със сребърни йони се използват най-вече в помещения с високи хигиенни изисквания, заради тяхната антимикробна и антисептична дейност.

Кликнете на снимката и разгледайте и другите интериорни бои със сребърни йони, които Caparol предлага.

Caparol

Продуктите, съдържащи сребърни йони гарантират защитата на повърхностите от размножаването на бактерии и патогени. Разгледайте пълната продуктова гама на Caparol, като за избор на цвят може да посетите шоурума им.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *