Павел Янев е сред най-добрите архитекти в Европа

г. Автор
Арх. Павел Янев
На 24 октомври на официална церемония в The Royal Lancaster Hotel, Лондон, архитект Павел Янев получи наградата „Най-добър интериорен дизайн на частна резиденция 2019-2020“ за своя проект SVP House по време на European Property Awards 2019.

Арх. Павел Янев бе отличен с наградата „Най-добър интериорен дизайн на частна резиденция 2019-2020“ на European Property Awards 2019.

„Осъзнах, че дизайнът може да е много повече от Аutocad, линии и стратегия. Дизайнът е култура. Исках да развивам своите проекти и да работя по начина, по който аз желая“ – споделя Павел. „През първите 3 години беше много трудно. Аз бях против пазарните правила с мои собствени възгледи и убеждения. В нашия бизнес ти работиш с главата си и живееш със сърцето си. Да обединиш двете в едно е предизвикателство.“ – добавя още той. „Именно за това създадох ALL in STUDIO, в което проектираме и изпълняваме обектите си по безупречен начин, за да сме сигурни, че резултатът ще е достоен за световната сцена и награди!“ – споделя арх. Янев.

Арх. Павел Янев

Павел Янев израства във Варна. Родителите му са  строителни инженери той и той расте заобиколен от чертежи. Завършва ВИАС в гр. София. Още от втората година започва да работи в различни архитектурни студиа, за да придобие опит в реалния живот на сградите. През 2011 година той създава собствено архитектурно студио.

Арх. Павел Янев

„Получаването на награда от The European property awards 2019 – 2020 за мен е най-високата оценка в сферата на архитектурата и интериорния дизайн, която някога съм получавал заедно с номинацията от преди няколко години в Ню Йорк“ – коментира арх. Павел Янев.

Проекта, с който той и неговото архитектурно студио ALL in STUDIO спечелиха престижната награда е къща на младо семейство с две деца, разположена в комплекс от затворен тип. Семплият чар на природата – успокояващ, уютен и мистериозен е съчетан с модерен стил в къщата.

Арх. Павел Янев

The European property awards 2019 – 2020 се провежда за 26-а година и покрива повече от 45 категории за жилищни и търговски площи. Конкурсът е част от IPAX UK & Europe – европейско събитие, което е емблематично в архитектурния свят и събира на едно място най-добрите компании. Победителите на The European property awards 2019 – 2020 се оценяват от независимо жури от 80 експерти, които се фокусират върху дизайна, качеството, услугите, оригиналността и устойчивите възможности. Журито е под председателството на членове на камарата на лордовете в парламента на Великобритания.

„Няма нищо абсолютно ново, а само безкрайно много връзки между форми, материали и технологии, които все още не са използвани“ – разкрива арх. Павел Янев. „В началото си мислихме, че ще ни бъде трудно да убедим клиента да ползваме толкова черния цвят, а това се оказа по-лесно, отколкото предполагахме.“
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *