Semmelrock откри своята обновена и разширена мострена градина

г. Автор
semmelrock градина
Снимка: Semmelrock

На 31.05.2023 г. на територията на завода на компанията Semmelrock официално бе открито най-новото допълнение към мострената градина. Дизайнът на новооткритата зона от 600 m² е вдъхновен от актуалните тенденции в света на ландшафтното оформление.

Управителят на „Земелрок Щайн унд Дизайн’’ ЕООД, инж. Цанко Миланов приветства гостите и символично откри разширената част за свободно посещение. На събитието присъстваха дългогодишни партньори на компанията, дистрибутори, архитекти и журналисти. Сред приятна обстановка сред богато озеленена градина с местни и декоративни растителни видове гостите се запознаха и с най-актулните предложения в продуктовата гама на Semmelrock.

semmelrock градина
Снимка: Макс медия България
semmelrock градина
Снимка: Semmelrock

Новото разширениe, разработено по проект на ландшафтен архитект Йоанна Алексиева – консултант в ‘’Земелрок Щайн унд Дизайн’ ЕООД, хармонично допълва вече съществуващата мострена градина от 1200 м². В мострената градина бяха представени над 20 нови уникални за България продукти с луксозни повърхности и оригинален дизайн, изцяло в унисон с най-съвременните методи на оформление в Модерен и Средиземноморски стил.

semmelrock градина
Снимка: Макс медия България
semmelrock градина
Снимка: Макс медия България

Като лидер на пазара за решения за ландшафтен дизайн „Земелрок Щайн унд Дизайн“ ЕООД представи продукти, които са еталон за технологичната експертиза на бранда. Още в самото начало на градината се виждат най-новите представители на колекцията плочи Granitto.

semmelrock градина
Снимка: Макс медия България

Продуктовата серия е без аналог на пазара, произведена изцяло с патентована технология, а новите попълнения са представители на голямо-форматни плочи, станали тренд през последните години и достигат впечатляващите размери от 120x80x10 cm.

semmelrock градина
Снимка: Semmelrock

За първи път в мострената градина клиентите на Semmelrock имат възможност да видят серията CARAT с разнообразни цветове и повърхности. Плочите са произведени по иновативната технология “HERMETIC”.

semmelrock градина
Снимка: Semmelrock

Основен приоритет на Semmelrock е непрестанното усъвършенстване на продуктовата гама и внедряването на полезни иновации.За да оптимизира процеса по изграждане на градински стъпала и бордюри, Semmelrock предлага олекотено решение “MODULESCA” и Steinfix, като и при двата продукта елементите не изискват замонолитване, а при необходимост е възможен и демонтаж. Със системата “MODULESCA” и Steinfix спестявате време от подготвителни дейности, като изливане на бетон или направа на кофраж.

Клиентите, които предпочитат класически дизайн ще преоткрият паважът Naturo с вдъхновяващ дизайн. Единственият по своята иновативност в България продукт Arte Сегментен паваж с дебелина 10 cm, показва че възможностите за експерименти с продукта са изцяло в ръцете на архитектите.

semmelrock градина
Снимка: Semmelrock
semmelrock градина
Снимка: Semmelrock

Не по-малко впечатляваща е английската градина, изпълнена със системата за огради Rainbow в комбинация с плочи Granitto.

semmelrock градина
Снимка: Semmelrock
semmelrock градина
Снимка: Макс медия България

Без значение от вида на обектите – корпоративни, търговски, жилищни, обществени, зоните оформени с настилки, системи за огради, бордюри и стъпала могат да представляват самостоятелен акцент в дизайна на пространството или да допълнят стилистично архитектурните решения. С новата мострената градина компанията презентира възможностите и богатата гама продукти. Тя дава възможност на всички търговски партньори, строители, архитекти, урбанисти и ландшафтни специалисти да направят лесно своя избор за реализация на проектите, в които са заложени екстериорни решения от бетонови настилки.

semmelrock градина
Снимка: Макс медия България

Semmelrock се отличава с индивидуален подход към всеки. Всеки посетител ще може да получи персонално обслужване от ландшафтни архитекти на компанията, които с удоволствие ще се разходят с вас в градината, ще Ви предоставят информация и технически характеристики на продуктите. За целта е необходимо да запазите час за консултация в сайта на компанията.

Марката Semmelrock е позната в цяла Централна и Източна Европа и заема сериозен дял от пазара на изделия в този бранш. Заводът в България отваря врати през 2009 година, а повече информация за продуктите и дейността на фирмата в България можете да намерите на – www.wienerberger.bg/semmelrock.

Semmelrock е марка на Wienerberger с модерна индустриална база и ефективна производствена и дистрибуторска мрежа в Централна и Източна Европа. Със своите 14 завода и сайтове в седем държави – Словакия, Чехия, Унгария, Полша, Хърватска, Румъния и България – както и дистрибуторски организации в Словения, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Република Северна Македония, Република Косово. Чрез дългогодишен опит, иновативни производствени технологии и техническа експертиза Semmelrock се утвърждава като водещ доставчик на висококачествени решения за ландшафтно оформление в Централна и Източна Европа.

Като социално отговорен член на обществото, Semmelrock въвежда принципите на устойчивото развитие като неразделна част от дейността си. Ние се фокусираме върху производството с местни суровини и къси транспортни маршрути за минимизиране на вредното влияние върху околната среда. Ефективното използване на ресурси и предотвратяване образуването на отпадъци са от съществени аспекти на производствения процес. Чрез рециклиране на скрап материала по време на производството Semmelrock пести ценни суровини. Освен това всички наши продукти могат да бъдат рециклирани в края на техния експлоатационен живот, като бъдат използвани повторно с друго предназначение – като подложка в пътното строителство или като пълнител за ландшафта.

Продуктите на Semmelrock са с разнообразни сфери на приложение от публични пространства като улици, паркове и площади, до частни домове и градини. Марката предоставя богати индивидуални възможности за оформление, чрез различни комбинации на цвят, форми и структури на повърхността. Нашите изделия издържат и на най-високите температури, а доброто сцепление и високата устойчивост предотвратяват образуването на коловози и деформации. Продуктите на Semmelrock са декларирани като устойчиви на замръзване и луга, а настланите повърхности ще изглеждат еднакво добре през пролетта и есента, без зимата да остави своя отпечатък.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *