Северозапада привлича туристи с уникални къщи-балони

г. Автор
къща-балон
Посетителите на къмпинга спят буквално под звездите

Връзката с природата и бягството от големия и шумен град привлича туристи в северозапада. Врачанският балкан омайва своите посетители с магичния къмпинг „Синева“, където небесната шир е безкрайна, а райското кътче, заобиколено от заоблените върхове и тишината на природата, посрещат всеки, който иска да се докосне до всички нюанси на природните красоти и то денонощно. 

Няма го ежедневния хаос, шума и суетата в претъпканите хотели, които изникват като гъби. В къмпинг „Синева“ може да си лежите сред природата в уюта на сигурен прозрачен балон и да се наслаждавате на великолепието на врачанския пейзаж.

къща-балон

Общо 4 на брой са балоните, намиращи се само на около два часа път от столицата. Конструкцията им е защитена, но не нарушава хармонията и връзката човек – природа. Пред Economic.bg управителят Николай Данилов споделя, че „Част от посетителите имат колебания дали да запазят резервациите си, когато времето е неблагоприятно, но всъщност падащите капки дъжд, правят изживяването още по-вълшебно“.

Всички гости на балоните имат достъп до всичко, от което имат нужда за една страхотна почивка, но не разполагат със собствен санитарен възел. Цената е над 70 лева на вечер, срещу които ще си осигурите незабравим престои и пълен релакс сред природата, под звездите.

къща-балон

Преди няколко месеца, поради големия интерес е открита и най-новата къща-балон „Вечерницата“.  Не бива да пропускате това място с над пет милиона звезди. Освен спиращи дъха гледки ще може да се насладите и на невероятна домашно приготвена кухня, с вкуса на Балканите и очарованието на региона.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *