Старозагорска фирма ще строи стадион „Локомотив“ в Пловдив за 12 млн. лв.

г. Автор
стадион локомотив

Заместник-кметът по строителство на община Пловдив Пламен Райчев пусна решението за избор на изпълнител на „Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Локомотив“ – град Пловдив“.

С това решение започва да тече и десетдневния срок за обжалване на избора от останалите участници в обществената поръчка.

Само една фирма бе допусната до отваряне на ценовата оферта за стадиона – „Рудин“ ООД и след като количествено-стойностните сметки в офертата бяха разгледани обстойно от комисията, тя препоръча на възложителя Райчев да вземе решение за избор на изпълнител.

Ако в установения срок не се обжалва, ще бъде подписан договор със спечелилата фирма и тя може да започне да работи. Стадион „Локомотив“ ще се строи на инженеринг, като в офертата на „Руден“ ООД от 9 986 846, 65 лева без ДДС е включено и проектиране на съоръжението. Софийската фирма „Инжпроект“ ООД ще бъде проектант на стадион „Локомотив“.

Възложителят на поръчката Пламен Райчев е издал решение и за избор на строителен надзор, като срокът за обжалване на този избор изтича утре.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *