Стотици видяха домовете си в „Органик“ зелено

г. Автор
органик

Повече от 1500 души се впуснаха в приключението „Органик“ тур, с който Цветът на 2019-та година посрещна лятото. Караваната на „Оргахим“ премина през Русе, Бургас и София, като създаваше красив и много специален „Органик“ кът в сърцето на всеки град.


Там се събираха хората с усет и интерес към цветовете и начина, по който те преобразяват модерния интериор и декорация. По пътя си „Органик“ турнето даде шанс на стотици хора да се потопят в специално създадената виртуална реалност на модерния за годината цвят. През VR очила бе създавана изкуствена среда и хората можеха да видят как би изглеждал домът им в „Органик“ зелено или в друг избран от тях цвят. Така без да са професионални художници, дизайнери или визуални артисти, те „преобразяваха“ пространства и виждаха това, което утре искат да имат у дома.

органик

Телевизионна водеща и влогър Ася Енева също не пропусна да посети „Органик“ къта в столицата. „През 2019 всички започнахме да се отнасяме с по-голяма отговорност и грижа към околната среда, а необходимостта от близост до природата ни кара все повече да пренасяме природни елементи в дома си. Цветът „Органик“ е не само актуален и в крак с тенденцията на времето, но и носи това неповторимо усещане за свежест, чистота и уют. Затова се спирам на него в избора си цвят, когато става дума за освежаване и обновяване на атмосферата в дома ми“, каза прелестната Ася.

Освен да изпие освежаващ коктейл в най-красивият кът в града, всеки, който реши да освежи дома си в модерния за годината тренд, получаваше талон за отстъпка за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на „Оргахим“.

органик

Стотици играха с „Цвета на 2019-та година“, като се снимаха пред специалната „Органик“ стена, качваха снимките си във Фейсбук и печелеха страхотна брандирана Органик чаша, с която пътуванията им ще бъдат още по-свежи и приятни.

органик

органик

„Цвят на годината“ се определя от „Оргахим“ вече за 4-ти път. В избора му участват водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство. Те се спряха на „Органик“ нюанс на зеленото, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през цялата 2019-та година.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *