В Испания продават жилища по 25 000 EUR

г. Автор
Испания

Компанията Aliseda Inmobiliaria разпродава близо 1000 имота на цена от 24 000 EUR. Това са жилища и къщи ново строителство на територията на цяла Испания.

Най-евтиният имот е тристаен апартамент в провинция Толедо. Цената му е 23 610 EUR, а най-скъпият е в Мадрид, чиято стойност е 1.68 млн. EUR.

Повечето оферирани жилища не надвишават 50 000 EUR. Те са разположени в Толедо, Авил, Валенсия, Ларид, Мурсия, Саламанка и Самор.
Очакванията на анализаторите са, че цените на жилищата ще продължат да се покачват. От големите градове в Испания единствено Барселона за последната година на пазара са се появили повече свободни имоти. Общо за изминалите 12 месеца предложенията на апартаменти са спаднали с 4%. В някои градове понижението е достигнало 28%. В 14 града за разглеждания период се наблюдава завишено предлагане на къщи.

Мадрид и Валенсия бележат най-голям спад в предложенията на жилища – 11%. Барселона е единственият голям град, където броят на офертите за жилища отбелязва ръст от 7% на годишна база.Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *