Започва изграждането на нов жилищен комплекс в полите на Витоша

г. Автор
Започва изграждането на нов жилищен комплекс в полите на Витоша

Строежът на бъдещия комплекс River Park се планира да започне през месец април 2020 г. в подножието на Витоша, край пътя за лифта в столичния квартал „Симеоново“.

Стойността на проекта е над 80 млн. евро и носи името си от живописната и красива природа, която ще го заобикаля. Уникален със своето местолоположение – на 20 минути от столицата, сред природата, той ще разполага с 352 двойни или единични къщи с двор, изградени от най-съвременни и устойчиви материали. 

Подготвителните дейности на първи етап по проекта включват разрушаването на съществуващите на терена недостроени жилищни сгради. Изграждането на първите 110 къщи ще започне през пролетта и се очаква да приключи за две години. През втория и третия етап ще се изградят съответно 131 и 117 жилища, след чието изграждане River Park ще се превърне в напълно готов затворен тип жилищен комплекс с 36 хил. кв. м. застроена площ и 179 хил. кв. м. зелени територии.
Живеещите в комплекса ще разполагат с всички съвременни удобства и комуникации, включително и търговски център, който се намира в близост, спирки на градския транспорт и бъдеща метростанция.
Завръщане към природата
Всички използвани материали са висококачествени и съобразени със заобикалящата среда. Формата на жилищата е изчистена и изцяло в синхрон с природата, осигуряващи спиращи дъха гледки и естествена светлина.
Поради големия интерес към дом сред природата, в близост до столицата, акцентът е поставен върху зелените площи, които дават възможност за по-здравословен живот, разнообразни дейности сред природата и спорт.
Инвеститорът предвижда и изграждането на вътрешна улична мрежа, детски площадки и минимум по две места за паркиране към всяко жилище.
Изграждането на River Park e сериозна инвестиция, свързана с ръста на търсенето на дом в покрайнините, насочен към по-висок клас жилища с отличително качество.
Голям процент от бъдещите купувачи на жилище заявяват, че избирайки жилище търсят безопасна инфраструктура, наличие на детска градина и училище, отдалеченост от шум и замърсяване и пр. Тези фактори правят новия комплекс потенциално търсен и елитен рай сред природата.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *