„Александър Електрик“ ЕООД – eлектроизграждане за вашите нужди

г. Автор
„Александър Електрик“ ЕООД

„Александър Електрик“ ЕООД ви предлага електроизграждане, проектиране на електроинсталации, електроуслуги и системи за автоматизация от най-висок клас.

Предоставяйки на нашите клиенти енергията, от която се нуждаят, без да надплащат това, от което имат нужда, базираме всяка услуга на максимално ниска цена, ръководейки се от принципите на максимална ефективност, прозрачност и рационални решения.

„Александър Електрик“ ЕООД е сред компаниите, участвали в изграждането на едни от първите автоматизирани инсталации в страната. Един от знаковите проекти, които позиционират стабилно и успешно фирмата на пазара за електрически услуги е изграждането на автоматизираната система за управление на осветлението и интегрирането му в сградната автоматизация на сградата на „Риск инженеринг“. Компанията успешно реализира многобройни проекти, сред които цялостна електрическа инсталация на комплекс Amaya Residence, Интерхотел „Сандански“, цех за производство на щамповани холограми,  оптико – мехничен завод, Исторически център – гр. Ловеч, ОДЗ – гр. Любимец, комплекс „Лагера Тюлип“, комплекс „Adella Residence”, жилищна сграда „Шевица“, Общински драматичен театър – гр. Видин, комплекс „Форест Парк“, „Оазис Residence“, Киноцентър Бояна и частни апартаменти.

„Александър Електрик“ ЕООД
Комплекс „Форест Парк“

Какво предлагаме?

 • Всичко за изграждането и функционирането на една електроинсталация – от електрическите табла и осветления, до BMS и цялостни инсталации;
 • Домофонна, слаботокова, охранителна и мълниезащитна инсталация на новостроящи се сгради;
 • Подово отопление;
 • Пожароизвестяване;
 • Фотоволтаични централи;
 • Ремонт и поддръжка на изградени електроинсталации, както и новосъздадени;
 • Проектиране, в зависимост от особеностите на сградата и архитектурния модел;
 • Монтаж на електрически табла, подмяна и ремонт на съществуващи;
 • Структурно окабеляване – за кабелна телевизия, компютърни и телефонни мрежи, домофони и звънчеви инсталации;
 • Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение;
 • Разнообразни, модерни и иновативни решения за външно и вътрешно осветление.

„Александър Електрик“ ЕООД

„Александър Електрик“ ЕООД е компания, която непрекъснато се стреми да предоставя на клиентите най-доброто обслужване, което съчетава дългосрочен опит и инженерни иновации. Дигитализирахме максимално процесите в компанията, като планиране на необходимите ресурси по обекти и автоматични рекапитулации на проекти. Сред дългосрочните цели на целия екип са модерно, бързо, качествено и конкурентноспособно предоставяне на нашите услуги и продукти и увеличаване на пазарния дял.

„Александър Електрик“ ЕООД

Нашите предимства:

 • Гъвкавост, компетентност и рационалност;
 • Проектиране и изпълнение, според индивидуалните нужди на всяка сграда и желанията на клиента;
 • Акуратно и точно изпълнение на договорените условия с клиента;
 • Партньори с доказано качествени материали и услуги;
 • Максимална ефективност на продукти и услуги.

Може да разчитате винаги на нас. В нашия екип работят професионалисти, които познават както традиционните, така и най-новите и иновативни методи и технологии за проектиране, реализация и завършване на всеки проект. Техническият ни персонал притежава най-висока квалификация и опит в изграждането и поддръжката на всички нива на сложност на нисковолтови и електрозахранващи мрежи.

„Александър Електрик“ ЕООД

В областта на електроизграждането, ние се отличаваме с професионалната реализация, използвайки най-ефективната технология, според тенденциите в развитието на комуникациите. След приключване на всеки проект, ангажимент на компанията е и поддръжката и обслужването на мрежата, което ни създава постоянен кръг от клиенти, които ни се доверяват.

Значителната техническа база и материални запаси, с които разполага „Александър Електрик“ ЕООД, позволяват на компанията да реализира проекти с голям обем и сложност за сравнително кратък период от време и да осигури незабавна поддръжка, според изискванията на клиента.

„Александър Електрик“ ЕООД – качество и сигурност!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *