Carbon Edition – нови измерения за здравина и устойчивост на атмосферни влияния(Видео)

г. Автор
caparol

Устойчивост на удари от 10 до 50 J !

CAPAROL CARBON-EDITION® „Дълготрайна Здравина“

Високотехнологичните продукти от най-ново поколение Caparol Carbon Edition® осигуряват суха, здрава и чиста фасада. С иновацията Carbon Edition®, CAPAROL поставя началото на ново поколение продукти с екстремна устойчивост на натоварване, дълготраен живот и прекрасна визия.
caparol-1
Системата се състои от следните компоненти:

1) Плоскости от експандиран полистирен “Capatect Dalmatina®”

Патентовани плоскости от експандиран полистирен с графитени перли за подобрени изолационни свойства за фасади (топлопроводимост :λ=0,032 W/mK), предназначени, както за нови сгради така и за реновиране на стари сгради в композитните топлоизолационни системи CAPATECT ТОР LINE; клас по реакция на огън по ЕN 15301 – C.

2) Пластмасови дюбели с пирон:

За механично фискиране на CAPATECT топлоизолационни системи;

3) Стъклофибърна мрежа „Capatect- Carbon Gewebe”:

Подсилена карбонова армираща мрежа за топлоизолационни системи CapatectCarbon Edition;

4) Лепило „Capatect Kleber 181:

Сухо лепило на циментова основа за лепене на топлоизолационни плоскости от експандиран полистирен и минерална вата в топлоизолационни системи Capatect;

5) Армиращ слой: „Carbon Minera” 

Суха смес на циментова основа с карбонови нишки за подсилено армиране на топлоизолационни плоскости от експандиран полистирен и минерална вата в топлоизолационни системи Capatect Carbon Edition.
– Армиращ слой: „Carbon Spachtel” – Готова за употреба шпакловъчна смес на органична основа, подсилена с карбонови нишки за висока устойчивост на удар;
Carbon-Edition-Caparol-1
6) Грундиращ продукт „Putzgrund”: Грунд със специална формула и пълнители за полагане преди всички видове мазилки;

7) Финишни покрития – “Carbon Fassadenputz K/R”:

Мазилка от най-ново поколение, подсилена с карбонови нишки, продукт на нано-технологиите с най-висок клас пълнители и пигменти за устойчивост на цвят и структура. “Carbon Fassadenputz K/R”  притежава изключително висока паропропускливост и ниска водопоглъщаемост, устойчивост на механични удари като например от градушка.
Carbon-Edition-Caparol-2
Карбоновата боя „CarboSil“ e с най-висока устойчивост на механични натоварвания, замърсяване и изсветляване фасадна боя. Тя притежава най-висок клас А1- устойчивост на цветовете във времето.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *