„Чех Пласт“ ООД празнува своя 20-ти рожден ден!

г. Автор
„Чех пласт“ ООД
„Чех пласт“ ООД – 20 години с лице към хората!

„Чех Пласт“ ООД е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех Пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, немска PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади с композитен панел (бонд), керамика, гранитогрес, HPL и фиброцимент, стъклени врати и витрини, зимни градини, слънцезащити, покривни конструкции с поликарбонат.

Фирмата е с доказано качество в изработката и монтажа. Поради тази причина в годината на навършване на двадесетия ѝ рожден ден искаме да ви запознаем по-подробно с нейната история.

„Чех пласт“ ООД
„Чех пласт“ ООД

История на компанията

Фирмата е създадена през 2000 г. и се управлява от инж. Димитър Иванов. В предприятието в момента работят 91 специалисти и работници. Дейността се развива на 12100 кв.м. собственост с 2900 кв.м. застроена площ, съсредоточена в 4 цеха: PVC дограма, алуминиева дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех. От началото на 2003 г. фирмата е сертифициран производител, след като защити сертификат за качество при производство на PVC дограма REHAU в одит от австрийски и германски представители на фирмата.

От 2004 г. Чех-Пласт се наложи да внедри нови продукти, за да задоволи изцяло изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите и затова започна с изработка и монтаж на вентилируеми фасади, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости. Също така от 2004 г. „Чех Пласт“ ООД е член на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“.

„Чех пласт“ ООД
Преди
„Чех пласт“ ООД
Сега

В началото на 2006 г. заработи цех за стъклопакети оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni, който произвежда стъклопакети за собствени нужди и продажба. Стъклопакетите са изпитани и сертифицирани в лаборатория „Stazione Sperimentale del Vetro”- Италия, като ежегодно се изпращат образци за кратък тест, съгласно изискванията на EN-1279, за да бъдат със „CE” маркировка.

През 2016 г. и 2017 г. фирмата инвестира над 3 милиона лева в ново хале, машини и съоръжения. Като изцяло преоборудва цеховете за производство на алуминий и ПВЦ с машини със CNC управление, което увеличи двойно производствения капацитет на компанията. За да има най-новото в бранша и за да отговаря на новите изисквания, които поставят архитекти и инвеститори, оборудването е основно на германски производители URBAN, GRAULE, THORWESTEN и ELUMATEC, както и на италианските PERTICI и ITALMAC. „Чех Пласт“ ООД не пропуска професионални изложения специализирани за бранша на производителите на дограми в Нюрнберг и Мюнхен, Германия, а за сверяване на часовниците изпраща свои експерти в Солун, Гърция и Истанбул, Турция.

„Чех пласт“ ООД

Фирмата притежава богат опит в работата с банките. Една малка част от поръчките, които „Чех-Пласт“ ООД е изпълнил са клоновете на Райфайзенбанк, както и отделни клонове на УниКредит Булбанк, Пощенска Банка, Кооперативна Банка и Алианцбанк, АСМ офис Монтана и база гр. Стара Загора, Интеркерамик, МОЛ „Дунав“ гр. Русе, сграда Мона в кв. Манастирски Ливади, 7 магазина на BILLA в страната, АЕЦ гр. Козлодуй, Главно Данъчно Управление в гр. София, ОДП в гр. Враца, “Лукойл” и Хотел „България“ в гр. Бургас, луксозната жилищна сграда 88 Residence в престижния квартал Оборище на ул. „Стара планина“ №88., луксозна жилищна сграда с модерна архитектура – CAPPUCINO в София, кв. Оборище, ул. „Буная“ 16, административната сграда на Държавна комисия по сигурността на информацията и много други обществени сгради и хотели в цялата страна.

„Чех Пласт“ ООД празнува 20 години професионален опит и качество в сферата на дограмата.

„Чех Пласт“ ООД – две десетилетия развитие

Макар и редица трудности, обусловени от време, човешки капацитет, икономика, търсене и предлагане, „Чех Пласт“ ООД прави скок напред в развитието на технологиите при производство и монтаж на своите продукти. С намерението да усъвършенства всяка стъпка на производство, през годините компанията включва различни технологични постижения в сектора, автоматизация в производството и индивидуален подход към всеки клиент.

Предимства на „Чех Пласт“ ООД 

Човешкия ресурс

Компанията успява да осигури едни от най-добрите специалисти в различни области – от административния екип до монтажистите. Създадохме национална мрежа от обучени и квалифицирани професионалисти, които да бъдат винаги до нашия клиент.

Винаги до клиента

Да, нашите клиенти са различни, с различни потребности и желания, понякога доста ексцентрични и почти невъзможни за изпълнение. За нашата компания желанието на клиента е приоритет. Подходът ни към всяка гениална и съвсем лесна и проста поръчка е еднакъв – с професионализъм, упоритост и много труд.

Качество, в срок и отлични резултати

За да останеш 20 години в сектор, който е изключително силно проявен в България, трябва да си добър, убедителен и с безупречна репутация. Компанията се стреми ежедневно да поддържа високо качество на своите продукти, да изпълнява поръчките в срок и да бъде до клиента до последно затворения прозорец! Така се гради име и се създават мечти!

Затворен цикъл от пълен сервиз

Без външни фирми, втори лица и допълнително натоварване за клиента. Ние ще бъдем до вас от проектирането до производството, транспорта, монтажа и сервиза.

Винаги с лице към хората

„Чех пласт“ ООД е не просто компания, която е обърната към бизнеса, производството и трупането на активи. Партньори сме по много хуманитарни и благотворителни инициативи, с което показваме нашите човешки лица и ангажираност в различни социални каузи. Нашата достъпност е едно от качествата, които притежаваме и се гордеем.

Нашите цели

След 20 години в сектора, за нашия рожден ден си подаряваме нови цели – да бъдем още по-добри в работата си и с хората.

Избирайки „Чех Пласт“ ООД вие може да бъдете сигурни за поетия ангажимент за срокове, иновации на вашите проекти и предоставянето на високоспециализирани услуги в сектора, качеството и доброто обслужване.

„Чех пласт“ ООД ви гарантира проектиране и изпълнение от конвенционална продукция до най-сложни проекти, изпълнени с една от най-съвременните и прецизни техники и високо професионален човешки екип.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *