„Ден на майстора“ през юни с Топливо АД и Баумит България!

г. Автор
toplivo-i-baumit-den-na-maistora-700
ден на майстора с Топливо и Баумит

По стара традиция, в петък казваме, че е „Ден на майстора“. С годините това определение придобива по скоро „шеговит“ характер, но запитвали ли сте се откъде идва то?

Оказва се, че абрeвиатурата няма нищо общо с честването на „Денят на труда“, който след 1989 година не се отбелязва празнично у нас, въпреки че продължава да бъде официален неработен ден. Занаятчиите пък честват „Денят на майстора“ на денят на Св. Спиридон (12 декември) всяка година, като в Пловдив той се отбелязва от „Общото занаятчийско сдружение“ с демонстрации и тържества.

Много често у нас за „Ден на майстора“ се спряга последния работен ден от седмицата, когато предразположението за идващата почивка пречи на концентрацията и професионалното справяне с всички дневни задачи.

Тъй като, както много майстори казват –„За истинския майстор“ няма почивен ден, през месец юни Топливо АД ще даде възможност на всички майстори да прекарат два незабравими следобеда в компанията на БАУМИТ. Всеки гост на събитието ще има възможност да се запознае с портфолиото на компанията, както и да види демонстрация с продуктите на бранда. От своя страна Топливо АД ще се погрижи за доброто прекарване на посетителите, като ще зарадва всеки с подарък.

Баумит е бранд с двувековна традиция в производството на качествени строителни материали, като от създаването си до днес, фирмата се грижи за по-пълноценното обитаване на дома и повишаването на стандарта на живот на потребителите си.

baumit-toploizolatzia-7

Топливо АД е бранд с повече от 70 годишна история, като наш основен приоритет е непрекъснатото повишаване на качеството на обслужване на нашите клиенти. 

Вярваме, че има какво да научим едни от други и че можем да Ви бъдем полезни. Присъединете се към нас на 14.06. в град Пазарджик и на 21.06 в град Смолян. Събитието е с начален час 13:00, а за добрата компания и новите знания имате нашата гаранция.

Майсторски поздрави от екипа на Топливо АД
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *