Фугиращите смеси на Weber – сигурност и богат избор от цветове

г. Автор

Уникалният вид на банята, терасата или басейна в голяма степен зависи от малък, но задължителен елемент – фугиращата смес. В зависимост от приложението, тя трябва да е издръжлива във времето, устойчива на абразиви и почистващи препарати, и не на последно място, с нея да се работи лесно.

фугираща смес

За всяко помещение експертите на Weber са разработили качествено и сигурно решение, което да гарантира перфектен резултат и отличителен външен вид.

фугираща смес

webercolor Comfort е цветна фугираща смес за фуги от 1 до 6 mm с клас CG2 W.

Тя е подходяща за фугиране на плочки на стени и подове при вътрешна и външна употреба. webercolor Comfort се предлага в 30 цвята и се отличава с изключителна издръжливост на цветовете. Сместа е устойчива на почистване с най-разпространените битови химически препарати, не задържа замърсявания, водоустойчива е и не се напуква.

Фугираща смес

webercolor Premium e еластична фугираща смес, специално разработена за фуги от 1 до 15 mm.

Тя се предлага в 25 наситени и устойчиви цвята, като допълнителното ѝ предимство е, че е подходяща за подово отопление. Използва се за фугиране на керамични настилки по стени и подове, включително мозайки, стъклени и метални плочи, гранитогрес, естествен и изкуствен камък при вътрешни и външни условия.

Предлага подобрена защита срещу бактерии, мухъл и плесен с вградената технология PROTECT3. Благодарение на PURE-CLEAN технологията за устойчивост на петна и замърсявания е подходяща за помещения с натоварен трафик. webercolor Premium изпълнява изискванията за клас CG2 WAr според БДС EN 13888, има ниско водопоглъщане и висока устойчивост на износване.

фугираща смес

weberepox easy е двукомпонентна епоксидна фугираща смес и лепило в едно, за залепване и фугиране на всички видове плочки, включително клинкери и стъкокерамика.

Подходяща е за външно и вътрешно приложение, в помещения с високи хигиенни изисквания като болници, лаборатории, кухни, хладилни помещения, басейни, автомивки и др.

фугираща смес

Основното предимство на weberepox easy е лесното почистване, подобно на стандартна циментова фугираща смес. Характеризира се с много висока химична и механична устойчивост и водоплътност. Прилага се за фуги до 10 мм, в разфасовка от 5 кг.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *