Габиони от „Стримона“ – богат избор на промоционални цени

г. Автор
Габиони

„Стримона“ е една от водещите компании за цялостно изграждане на сгради, съоръжения, висококачествени метални конструкции и металообработка. Компанията е един от основните доставчици на габионни продукти.

Габионите на „Стримона“ се отличават със своето високо качество, разумни цени и широка продуктова гама.

Габиони

Габионите са един от основните инструменти за укрепване на склонове, насипи и терени, както и отлично и бързо средство за оформяне на декорации в дома, градината или офиса.

Приложими, както в градска среда, така и в хълмисти или планински райони, е изключително важно да се избере най-подходящия вид, според функционалността, която трябва да има. 

„Стримона“ е верен партньор на своите клиенти. Професионалната консултация е част от работата на компанията, залагайки на доверие и принципност във всяка своя стъпка.

Развивайки собствена марка, „Стримона“ обогати гамата на предлаганите габиони. Тук ще намерите най-подходящите за вашия проект. Представяме ви основните технически характеристики на габионите тип GALFAN.

Габиони с височина 1 метър

Габионите с височина 1 метър трябва да се запълват на три етапа, като трите пласта са с височина приблизително 330мм. След поставянето на всеки пласт, по-точно на височина около 330мм и 660мм, се поставя свързващата тел.

Габиони

Габиони с височина 0,5 метра

Габионите с височина 0,5 метра не се нуждаят от свързваща тел, освен ако не са предназначени за строеж на вертикални конструкции. Понякога тези габиони се пълнят с два пласта от 250 мм. Свързващата тел трябва да бъде поставена след поставянето на първия пласт на височина 250мм.

За качествено завършване на всеки проект с габиони те трябва да бъдат добре обезопасени. Когато габионът се напълни, капакът трябва да прилепне по всички ръбове на обиколката. За тази цел той трябва да бъде здраво обшит или захванат с крепежи или мрежа за връзване. Не са необходими инструменти.

Ако инженерите го изискват, габионите могат да бъдат рязани, обвивани и пристягани, за да паснат на строежа. Трябва да се отреже мрежата, като след това се обвие с допълнителна мрежа посредством здраво закрепване с крепежи или мрежа за връзване. Преправеният габион трябва да бъде направен, напълнен и запечатан по гореописания начин.

В динамиката на времето, в което живеем и непредсказуемата природа и околна среда, гъвката структура на габионите, тяхната модулна форма и изключителна устойчивост, дават широки възможности за тяхната употреба и редица предимства като:

 • скорост и лекота на инсталиране;
 • незабавен ограничаващ вредите ефект;
 • възможност за използване на местни материали за пълнене, спестявайки време и транспортни разходи;
 • гъвкава и водопропусклива структура;
 • способност за адаптиране към формата и неравностите на терена, дори в райони, които са трудно достъпни, хълмове и планини.

Разширявайки своята дейност и обхват, „Стримона“ предлага сега на промоционални цени следните видове габиони тип Galfan.

 • Габион тип GALFAN 8/10, размер 1м x 0.5м x 0.5м, тел 2.70мм/3.40мм;
 • Габион тип GALFAN 8/10, размер 1м x 1 м x 0.5м, тел 2.70мм/3.40мм;
 • Габион тип GALFAN 8/10, размер 1м x 1м x 1м, тел 2.70мм/3.40мм;
 • Габион тип GALFAN 8/10, размер 2м x1м x 0.5м, тел 2.70мм/3.40мм;
 • Габион тип GALFAN 8/10, размер 2м x 0.5м x 0.5м, тел 2.70мм/3.40мм;
 • Габион тип GALFAN 8/10, размер 2м x 1м x 1м, тел 2.70мм/3.40мм.

Изберете най-добрите. Нашите служители са винаги на ваше разположение и са готови да ви дадат професионални съвети.

„Стримона“ – вашият надежден партньор!Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *