Hörmann спечели BaustoffMarkt Oskar 2021

г. Автор
Бранш: Врати
Хьорман
Наградата BaustoffMarkt Oskar се присъждана на всеки две години от специализирания сектор за търговия със строителни материали на промишлено предприятие, успяло по най-добрия начин да устнови делови отношения на основата на равнопоставеност и да поддържа по специален начин тази концепция за партньорство.

Солидно партньорство със специализирания сектор за търговия със строителни материали

В рамките на дигитално мероприятие от 14-ти октомври 2021 г. компанията Hörmann беше отличена като победител на тазгодишната награда BaustoffMarkt Oskar. По този начин компанията беше отличена за специалното си сътрудничество със специализирания сектор за търговия със строителни материали.

Наградата BaustoffMarkt Oskar се присъжда на всеки две години от специализирания сектор за търговия със строителни материали на промишлено предприятие, успяло по най-добрия начин да устнови делови отношения на основата на равнопоставеност и да поддържа по специален начин тази концепция за партньорство. На 14-ти октомври 2021 г. на компанията Hörmann беше присъдена 20-та по ред награда BaustoffMarkt Oskar.

Решаващи за избора са не само критерии като маркетинговата подкрепа на продажбите или разработката на иновационни продукти, но преди всичко служителите, които стоят зад компанията. Преди всичко става въпрос за оценката на едно изключително сътрудничество, основано на партньорство.

Хьорман
Снимка 1: Мартин Й. Хьорман (Martin J. Hörmann) (вдясно), съдружник с неограничена отговорност от Групата Hörmann и Аксел Бекер (Axel Becker) (вляво), Управител Продажби и международен маркетинг, са изключително щастливи от спечелването на тазгодишната награда BaustoffMarkt Oskar.

„Много сме щастливи с това отличие и сме горди, че спечелихме най-важната награда за немската строителна индустрия. Тази награда е заслуга преди всичко на нашите сътрудници по продажбите, които са свършили отлична работа през годините“, казва Мартин Й. Хьорман (Martin J. Hörmann), съдружник с неограничена отговорност в групата Hörmann.

Аксел Бекер (Axel Becker), управител „Продажби и международен маркетинг“ към Hörmann, благодари преди всичко на търговските партньори за избора: „Оценката на нашите дистрибутори на строителни материали е важна за нас. Сърдечно благодарим на всички, които ни избраха. Уверяваме Ви, че и занапред ще продължим да работим съвместно с Вас на базата на партньорство и ще Ви подкрепяме по възможно най-добрия начин при продажбата на нашите продукти“.

Производителят на врати се опитва да бъде близо до пазара и до своите търговски партньори, като им предлага и широка гама от курсове за обучение и комплексни маркетингови мерки за подпомагане на продажбите.

За Hörmann:

Групата Hörmann е производител № 1 в Европа на врати за дома и индустрията. Повече от 6000 служители в 38 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат висококачествени врати, каси, задвижвания и системи за контрол на достъпа за приложение в частни и индустриални имоти.

Седалището на представената по целия свят група Hörmann е в малкия град Щайнхаген (Steinhagen) до Билефелд (Bielefeld). През последните години семейната компания достигна годишен оборот от над 1 млрд. евро.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *