Hörmann увеличава производствения си капацитет в областта на системите за контрол на достъпа

г. Автор
Hörmann
От 1 юли 2022 г. в Менгерскирхен ще влезе в експлоатация новата производствена база на Hörmann KG Mengerskirchen. Там ще се разработват и произвеждат системи за контрол на достъпа.

Hermann Automation KG: Нова производствена база и промяна на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen

През 2018 година групата Hörmann придоби Hermann Automation KG със седалище в Менгерскирхен. Производителите на бариери, бариерни системи и системи за управление на пространства за паркиране оттогава допълват продуктовата програма на Hörmann в областта на системите за контрол на достъпа. Новата сграда в Менгерскирхен и планираната промяна на фирменото наименование означават голямо увеличение на капацитета.

Hörmann
В новата производствена база в Менгерскирхен ще се произвеждат бариери, бариерни системи и системи за платено паркиране с марката Hörmann.

Hermann Automation със седалище в Менгерскирхен, разположен на около 80 km северозападно от Франкфурт, е специализирана от над 30 години в разработването, производството и продажбата на системи за управление на пространства за паркиране. За тези продуктови области се предлагат и съответните услуги и поддръжка. От 2018 година компанията е част от действащата на международно равнище група Hörmann. Оттогава продуктовият сектор, включващ бариери, бариерни системи и системи за управление на пространства за паркиране, бележи непрекъснат ръст и затвърждава още по-убедително пазарните си позиции.

Нова сграда в Менгерскирхен

Hörmann
На 7 октомври 2022 г. беше официално открита новата сграда на Hörmann KG Mengerskirchen от Кристоф Хьорман (Christoph Hörmann), Томас Шолц (Thomas Scholz), кмет на община Менгерскирхен, Михаел Шерер (Michael Scherer), управител на Hermann Automation KG и Мартин Й. Хьорман (Martin J. Hörmann) (на снимката от ляво надясно)

За да бъде компанията още по-добре позиционирана в бъдеще и да е възможен по-нататъшен растеж, в Менгерскирхен беше изградена една напълно нова производствена площадка, само на около 400 метра по права линия от старата площадка. Новата сграда предлага производствени и складови помещения, офиси, шоурум и зона за обучение. „През последните години обемът на нашите поръчки се увеличи значително и разработихме нови продукти. Всичко това изисква повече пространство, което вече не би било достатъчно на старата площадка“, казва Майкъл Шерер, управляващ директор на Hermann Automation, обяснявайки необходимостта от новата сграда. „Радваме се, че новата сграда е в експлоатация от 1 юли 2022 г. и че вече се адаптирахме много добре“, продължава Шерер. На 7 октомври 2022 г. се състоя официалното откриване на новата производствена база.

Промяна на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen

Промяната на фирменото наименование ще се извърши на 1 януари 2023 година. На тази дата компанията Hermann Automation KG ще бъде преименована на Hörmann KG Mengerskirchen. „Нашите инвестиции в новия завод в Менгерскирхен представляват нашия ясен ангажимент към производствената база. Промяната на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen е свързана не само със самото име, а утвърждава така също и равнопоставеността на завода с останалите заводи на Hörmann“, казва Кристоф Хьорман (Christoph Hörmann), неограничено отговорен съдружник в групата Hörmann. В бъдеще всички клиенти ще могат да се възползват от синергията и предимствата на клоновата мрежа на Hörmann в Германия и цяла Европа. След това продуктите ще се продават под марката Hörmann.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *