Всичко от бранша

Бранш: Отводнителни системи

капаци от ламарина

Капаци от ламарина VAS pro – завършване и защита на бордове

г. Автор Строители-бг

За защита от атмосферни условия на сградната конструкция и фасадите, VAS pro създават иновативни капаци от ламарина – решение за всички бордове

hauraton-0

Hauraton предлага нови възможности за дизайн

г. Автор Хауратон България

Съществува напълно нов обхват в дизайна, благодарение на цветовото разнообразие на FIBRETEC решетките. Уникалните решетки за улеи могат да се комбинират с различни материали.

Отвеждане на води от поройни валежи Система Drainfix Block

Отвеждане на води от поройни валежи Система Drainfix Block

г. Автор Хауратон България Logo-hauraton

Системата на Хауратон за децентрализиране и инфилтиране на дъждвни води и води от пороини валежи Drainfix Block е решението както при интензивното жилищно застрояване и индустриални площи за проблемите с дренирането на дъждовните води. Системата Drainfix Block на Huraton представлява, попивни блокчета от полипропилен с висок капацитет на поглъщане, обемът на резервоара е над 90% и е затворен с геотекстил и зарядна камера. Дъждована вода се инфилтрира и от там се абсорира постепанно в пчвата.

С ХАУРАТОН поставяте кабелите, където си пожелаете!

г. Автор Хауратон България

ХАУРАТОН продължава да разширява продуктовата си гама. Най-новата серия SERVICE - улеи осигурява организирането и провеждането на електрически и информационни кабели сигурно, бързо и съобразено с условията на проекта, не нарушавайки естетиката на средата.

Инсталация на промишлен отводнител RECYFIX HICAP

Инсталация на промишлен отводнител RECYFIX HICAP

г. Автор Хауратон България Logo-hauraton

В това видео ще Ви запознаем с уникалния начин по който функционира отводнителната система RECYFIX HICAP от HAURATON, както и лесния и спестяващ мреме монтаж. Индустриалните отводнителни улеи RECYFIX HICAP от HAURATON притежават изключително висок отводнителен капацитет и се вписват елегантно в зоните с висока натовареност и паркингите.