Hauraton предлага нови възможности за дизайн

г. Автор
hauraton-0

Определи своята „рамка“, използвайки цветните FIBRETEC® решетки

Елегантността среща функциолналността

Съществува напълно нов обхват в дизайна, благодарение на цветовото разнообразие на FIBRETEC® решетките. Уникалните решетки за улеи могат да се комбинират с различни материали. Така винаги могат да бъдат създадени нови композиции от цветове и текстури.

hauraton-1Изкуството на отводняването има много стилове. Избери от галерията с цветове на решетките FIBRETEC®! Приложението на цветните FIBRETEC® решетки е така многообразно, както са те самите. Решетките могат да се употребяват с продуктови групи RECYFIX PRO 100 и FASERFIX KS 100, поради което покриват изискванията за продукти в клас ИНДУСТРИЯ, а също и ЛАНДШАФТ.
Класът им на натоварване е C 250. Hauraton предлага решетки в цвят папрат, пясък, камък и черно.

Стилен и екстравагантен: „Нека решетката да говори!“

Настоящата колекция се състои от четири модела, чиито цветове са хармонично координирани и които са ориентирани към природата – папрат зелена, пясъчна бежова, каменна сива и черна (или папрат, пясък, камък и черен цвят). Тъй като комбинацията от тези скучни, но блестящите тонове изглеждат почти експресивни, новата гама на Hauraton напомня на произведенията на известните художници Пикасо и Мондриан.
FIBRETEC__FF_KS_Farbe_Sand-hauraton

Маркус Ройтер – управляващ директор на Hauraton, се гордее с тяхната гъвкавост: „С препратките към Пикасо и Мондриан не искахме да правим никакви художествени сравнения. Вместо това искахме да подчертаем нашите високи стандарти много ясно. Цветните дизайни на слотовите решетки Fibretec® са повече от допълнителни елементи, които вече са достъпни за индустрията. По-скоро те трябва да създадат нови дизайнерски планове. Те могат да вдъхновяват проектантите да възприемат нов и вълнуващ подход към структурното инженерство или да създават нови фокусни точки или дори да комбинират четирите цвята, за да създадат уникален ефект за определено местоположение.“

Точно като Metropolis, Hauraton предлага на архитекти и строителите не само технически висококачествено решение, но и по-голяма гъвкавост по отношение на конструктивния дизайн. Моделът в „Черно“ вече е изпитан и е спечелил няколко дизайнерски награди. Тя е част от разработването на модела или мастър гамата, която вече се предлага в четири цвята.

Не само атрактивни, но старателно тествани!

Устойчиви при всякакви климатични условия!

Производството на цветните FIBRETEC® решетки има варианти в следните цветове: Fern (папрат), Sand (пясък) и Stone (камък) и е изпълнено посредством употребата на цветни гранули. Резултатът е равномерно оцветена решетка, устойчива на атмосферни влияния и UV. Тези и качества бяха тествани в лаборатории и одобрени съгласно DIN EN ISO 4892-2 спрямо изискванията на DIN 19580: Решетките бяха поставени в симулирана атмосферна среда за общо 1 600 часа под формата на радиация от ксенонова дъга и оросяване.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *