18 години Cараrol Румъния

г. Автор
caparol
Юбилеят бе съчетан с откриване на нови производствени линии

На 30-ти октомври DAW BENTA Румъния отпразнува своя юбилей на пищна церемония, на която присъстваха над 450 архитекти, строителни фирми, инвеститори, партньори и служители.

През 2001-ва година групата DAW стъпва на румънския пазар. Основната цел е била да представят по най-добрия начин продуктовото портфолио на един от най-големите европейски производители на бои и строителни материали за довършителни работи.

caprol

18 години по-късно резултатите показват, че с амбиция, непрекъснато усъвършенстване и добър екип от професионалисти, всичко може да се постигне.

На сцената на RAB Event Center в Sângeorgiu de Mureș, изпълнителния директор на DAW BENTA г-н Ремус Бента, благодари на всички партньори и служители за подкрепата, партньорското отношение и доверието, които са двигателя на развитието на DAW BENTA.

По случай юбилея си, DAW BENTA представи и новите си инвестиции. Две нови производствени линии – за сухи смеси и експандиран полистирол.

Инвестицията от 7 млн. евро има за цел да удвои производствените мощности и да е в подкрепа на балканския пазар.

Производствените линии отговарят на най-новите и модерни изисквания, по отношение на екологията.

caparol

DAW BENTA Румъния има над 280 служители, заети в продажбите, логистиката и производствените дейности, както в централния офис в Sâncraiu de Mureș, така и в производствата.

От 2006 г. компанията разширява своите пазари, като влиза на българския и молдовския пазар.

Д-р Ралф Мурян – изпълнителен директор на групата DAW SE, върна гостите назад във времето до 1885 г., споделяйки как прадядо му в търсене на магнетит в мината, която притежава, намира минералната скала Амфибол, която изследва в продължение на 5 години, преди да разбере за какво може да я използва.

От тогава до сега компанията се разраства и отваря представителства в над 40 държави, на няколко континента.

„Големият успех се дължи на факта, че моето семейство винаги е било надежден партньор на клиентите и служителите си. Второ, ние винаги сме вярвали в силата на иновациите – от амфиболина, с който не сме знаели какво да правим в началото, до многобройните уникални продукти, които разработихме в 134-годишната си дейност‘‘, сподели д-р Ралф Мурян, главен изпълнителен директор DAW SE.

Изпълнителния директор на DAW BENTA награди за добрата работа изпълнителните директори на България и Молдова, както и едни от най-старите си служители за лоялността и професионално отношение.

caparol

Пълната продуктова гама на CAPAROL може да видите на www.caparol.bg.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *