HOVAL подкрепи волейболен турнир за момичета

г. Автор
hoval

На 29 юни 2019 година се проведе първия приятелски волейболен турнир за прекадетки. Hoval България бе основен спонсор на турнира, а организатор на събитието беше Волейболно училище „Владимир Николов“.

Домакин на събитието беше зала Перущица, а в състезанието взеха участие три отбора – момичета родени през 2004, 2005 и 2006 година. Спортната зала бе избрана като референтен обект на Hoval, който се климатизира с покривни апарати RoofVent и TopVent.

hoval

Волейболна академия „Стойчев-Казийски“ стана победител в турнира, на второ място зае съставът на „Славия 2017“, бронзовите медали отидоха при отбора на волейболно училище „Владимир Николов“. Трите отбора изиграха няколко мача помежду си, а на финал останаха отборите на „Стойчев и Казийски“ и „Славия 2017“.

hoval

Състезателите бяха наградени със златни, сребърни и бронзови медали, изработени специално за събитието, а победителите получиха и купа за първото място.

Събитието бе уважено и от кметът на Перущица – г-н Радко Минчев.

За Hoval България бе удоволствие да бъде партньор на това спортно събитие, подкрепяйки младите ни волейболни таланти. За всички нас е важно децата да спортуват за здраве и удоволствие, в добри условия и заобиколени от приятелска атмосфера.

Пожелаваме успех на всички отбори и ще се радваме да Ви видим отново!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *