Lindner строи „Резиденшъл Парк Лозен” за 300 милиона лева

г. Автор
Резиденшъл Парк Лозен

Първата фаза от „Резиденшъл Парк Лозен” ще струва 80 млн. лв., а целият проект ще е близо 300 млн. лв.

Резиденшъл Парк Лозен

136 еднофамилни, двуфамилни и редови къщи с обществена зона с училище, детска градина, спортен център, търговски и обществени площи ще бъдат построени в село Лозен.

Резиденшъл Парк Лозен

По информация на инвеститора 90% от имотите в първия етап са вече договорени, като цените варират между 200 и 700 хиляди евро.

Разгънатата застроена площ на комплекса е 38 344 кв.м. През първата фаза ще бъдат построени 136 къщи.

Резиденшъл Парк Лозен

„Комплексът осъществява мечтата на градския човек за дом, даряващ спокойствие и уют, качество на живот и близост до природата на крачка от града“, каза Георги Ранчев, управител на „Линднер Имобилиен Мениджмънт“ и на „Резиденшъл Парк Лозен.

Групата на Линднер е на пазара у нас от 1993 година Главният изпълнителен директор на „Линднер Груп“ АГ Хелмут Ланг събщи, че компанията е вложила в България повече от половин милиард лева, което я прави един от най-големите инвеститори в страната.

Резиденшъл Парк Лозен

„Решението на Групата „Линднер“ за нова инвестиция в България е ясен знак, че бизнес средата в страната е стабилна“, каза президентът на ГБИТК Тим Курт и цитира последната анкета на Германо-Българската индустриално-търговска камара, според която 88% от компаниите членове на камарата заявяват желанието си да инвестират отново в България.

Резиденшъл Парк Лозен
Резиденшъл Парк Лозен
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *