„Оргахим“ ще представи красива подова настилка на изложение в Бургас

г. Автор
естествен мрамор

„Оргахим“ ще представи изключително красива декоративна подова настилка от естествен мрамор DEKO di marmo на изложението „За Туризма от А до Я“ и Автомобилен салон БУРГАС / ЕСЕН 2019 г.

Настилката е без фуги, с отворена структура, в която късчетата естествен мрамор са свързани с прозрачна полимерна смола. „Това е продукт, който има безспорни естетически качества. Предлага се в богато разнообразие от цветове, за да пасне хармонично във всяко пространство“, каза Свилен Великов – бранд мениджър на DEKO Professional.

Екипът на „Оргахим“ е работил целенасочено за създаване и разгръщане на противохлъзгащите свойства на настилката, с което е разширил значително сферата на приложението й. DEKO di marmo е подходяща, както за интериора, така и за тротоари, алеи, велоалеи, зони около басейни и фонтани, подходи към гаражи и паркинг зони, СПА центрове, търговски помещения, изложбени зали и други. На изложението в Бургас, освен в красотата й, ще се убедите и във впечатляващите ù дрениращи и звукопоглъщащи свойства“, допълни Великов.

естесвен мрамор

Изложението за строителство, обзавеждане и автомобили „За Туризма от А до Я“ и Автомобилен салон БУРГАС / ЕСЕН 2019 ще се проведе от 4-ти до 6-ти октомври в Експо център Флора Бургас. „Оргахим“ ще покаже по нов и атрактивен начин, модерните и иновативни продукти в портфолиото на компанията, предназначени както за професионалисти в областта на строителството, така и за крайни клиенти.

„Оргахим“ е най-дълго съществуващата, работеща и до днес компания за производство на бои и лакове в България, създадена през 1901 г. Днес тя е една от най-големите и иновативни химически компании в Югоизточна Европа. Произвежда 3250 продукта вододисперсионни бои, декоративни мазилки, грунд, емайллак, лакове за дърво, масла, специализирани индустриални продукти и продукти за авторепаратура. Изнася за над 30 държави през последните 15 години и има най-голям дял от българския пазар. Компанията е лидер в сектор „Тониране“, с близо 270 машини за тониране в цялата страна. Брандове на „Оргахим“ са DEKO professional, Spirit, Хамелекон, Леко, Casa Bella, Mefisto, Timmer и Protecta.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *