Повече цвят за фасадата от Caparol!

г. Автор
Caparol

Фасадата е визитната картичка на сградата. Тя създава първото впечатление, именно затова е важно тя да е здрава, чиста, с плътни и наситени цветове. Повърхностите и цветовете на фасадите комуникират с външната страна и техният дизайн е в контекста на околната среда.

Фасадното покритие трябва да е устойчиво на неблагоприятните атмосферни влияния като дъжд, вятър и слънце. UV лъчите са основният враг на цвета, тъй като силата им, спомага за по-бързото избледняване на силата на цветовете.

Освен устойчивост на атмосферните влияния, покритието на фасадата трябва да има устойчивост срещу образуване на водорасли, гъбички и запрашване.  

Caparol е немски лидер, предлагащ фасадни и интериорни решения повече от 125 години.

Продуктовата им гама съдържа фасадни и интериорни мазилки, бои, топлоизолационни системи, специални бои за хора с алергии и подлежащи на честа дезинфекция, специални бои за дърво и метал, епоксидни системи.

Caparol

Системните им решения гарантират дълготрайна защита на покритието, екологичност и безопасност при обработка, устойчивост и възможно най-голямото разнообразие от цветове.

Когато става въпрос за фасадни бои Ви препоръчваме ThermoSan NQG, MureskoAmphiSilan и Sylitol® NQG.

Перфектната фасада не само трябва да предпазва от външни влияния, но и да впечатлява със своята естетика.

Свържете се специалистите на Caparol за безплатна консултация. Попитайте ги и за каталога им “Façade A1”, който съдържа 500 специални фасадни цвята с устойчивост А1 на цвета.

CaparolЕтикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *