Устойчивите на почистване интериорни бои са все по-необходими!

г. Автор
интериорна боя

Във време на пандемия все по-важно е дезинфекцията на дома. Освен подовата настилка, стените са повърхности, които също е добре да бъдат почиствани и по-възможност дезинфекцирани.

За тази цел Caparol предлага миещи се интериорни бои, които са устойчиви на почистване не само с вода и сапун, а и с различни дезинфекциращи препарати.

интериорна бояLatex Hygiene

Супермиеща дисперсионна боя с наситено бял цвят, перфектна за изпълнение на ефективна антимикробна защита в помещения с високи хигиенни стандарти и помещения, подложени на чести дезинфекции. Latex Hygiene е много устойчива на натоварване латексова боя (клас 1 устойчивост на износване чрез мокро триене), поради което е предназначена за повърхности, нуждаещи се от често почистване.

интериорна боя Amphibolin

Amphibolin e многофункционална интериорна боя с намалени вредни емисии и без разтворители. Тя е силнопокривна, устойчива на издрасквания, запазваща своята текстура, устойчива е на почистване. Притежава клас 1 устойчивост на мокро триене.

Amphibolin се отличава със следните характеристики:

• Водоразредима;
• Не пожълтява;
• Устойчива на алкали;
• Устойчива на водни дезинфектанти и препарати за домакинско почистване.

интериорна бояPremiumClean

Висококачествена миеща се интериорна боя за повърхности с високо натоварване. PremiumClean е устойчива на дезинфектанти, което я прави изключително подходяща за площи с по-строги хигиенни изисквания.

PremiumClean се отличава със следните характеристики:

• Водоразредима;
• Неподатлива на замърсяване;
• Почиства се отлично.

Боите могат да се тонират в различни нюанси. Посетете шоурума на Caparol, за да изберете Вашия нюанс.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *