Заложете на RÖFIX математика, за да излязат сметките

г. Автор
RÖFIX

Промоционалните НЕравенства при завършващите мазилки носят печеливши решения

Да строиш или ремонтираш е отговорна задача! Омръзна ти да правиш компромиси и да търсиш точното решение в морето от завършващи мазилки на пазара? Опитваш се да оптимизираш фасадата бързо и лесно, но имаш огромното желание да ти излязат сметките и да си „на плюс“, когато става дума за съотношението цена-качество!

Заложи на пастьозни завършващи мазилки от RÖFIX – така наистина ще ти излязат сметките!

Всеки строител и инвеститор е спокоен, когато има за свой партньор производител с  повече от 70 години доказан опит в областта на енергийноефективните фасадни системи.

Фасадата е гордостта на всяка еднофамилна или многофамилна сграда. Правилно избраният материал ще предпази външните стени от механични повреди, от мухъл и плесени, от въздействието на влага и силни валежи и ще направи външния вид на къщата отличаващ се и естетичен. Практично избраната структура на мазилката ще спести неприятните замърсявания, а възможността за богата гама от цветови решения ще придаде характер и индивидуалност на дома.

За постигане на представителна и красива фасада един от най-търсените строителни материали е пастьозната завършваща фасадната мазилка. Тя е лесна за използване и има редица предимства в зависимост от вида й.

RÖFIX

RÖFIX предлага богата гама от видове завършващи мазилки в кофа. А сега, те са в изключително атрактивна промоция под мотото RÖFIX Математика!

Промоционално предложение 2=3

Купи 2 кофи мазилка RÖFIX SILIKONHARZPUTZ PREMIUM и вземи още 1 кофа подарък. Заложи на силиконова мазилка с водоотблъскващ ефект и висока защита от микроорганизми!

Промоционално предложение 3=4

Купи 3 кофи мазилка RÖFIX SISI-PUTZ® VITAL и вземи още 1 кофа подарък. Избери силикон-силикатна мазилка за паропропусклива фасада и брилянтни устойчиви цветове!

Промоционално предложение 4=5

Купи 4 кофи мазилка RÖFIX SISI-PUTZ® BASIS и/или SILIKON BASIS и/или SILIKAT BASIS и вземи още 1 кофа подарък. Довери се на базисна мазилка с прекрасно балансирано съотношение от доказани качества и цена!

Промоционално предложение 5=6

Купи 5 кофи мазилка RÖFIX KHP BASIS и вземи още 1 кофа подарък. Заложи на лесна за обработка полимерна мазилка и възможността за оцветяване в богата гама от цветове!

Най-бързият и лесен начин да задедеш своя въпрос и да получиш професионална консултация от екипа на RÖFIX е, като се обадиш на безплатен кратък номер *2020.

Промоциите на мазилки RÖFIX са валидни от 04.04.2022 г. до 31.05.2022 г.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *