20 години PERI България – ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ 25 септември 2020

г. Автор
Браншове: Кофражи, Скеле
20 години Peri

 Каним ви да отпразнуваме заедно 20-годишния юбилей на PERI в България! Отваряме вратите си за вас на 25-ти септември от 12:00 часа, като входът е напълно свободен. Ще Ви посрещнем с чаша шампанско и комплименти за спомен.

Разходката Ви ще продължи към изложбената зала, където ще откриете готови кофражни решения за жилищно и високо строителство, инфраструктура, индустриално строителство и др. Ще имате възможността да качите на вече сглобени системи скеле и да се уверите в безопасността, която те осигуряват. В нашата изложбена зала ще откриете и кът за дигитални решения, където инженер от техническия отдел ще демонстрира и разкаже повече за бъдещето на нашия сектор. Също така ще участвате в различни демонстрации и активности на събитието.

20 години PERI България

Стремим се към непрекъснато развитие, затова ще Ви покажем нови иновативни системи, които тепърва ще навлизат на българския пазар. Ще научите още как създаваме за вас специалните кофражни системи и как се грижим за системите, които отдаваме под наем. Това съвсем не е всичко – на място нашите колеги с усмивка ще отговорят на всичките Ви въпроси за създаването, производството, проектирането и изпълнението на решенията, които PERI дава вече 50 години на световно ниво и 20 години в България. Отговорите може да получите в специално изградени кътове за отдих и дискусии. Ще имате възможността да се разходите и да разгледате цялото ни складово стопанство от кофражни системи, скеле и компоненти.

Разбира се, няма как да пропуснем и подобаваща баварска почерпка. На финала на Вашата разходка по случай нашия 20-годишен юбилей ще откриете бар със студена немска наливна бира, придружена с аромат от пушещата скара, където майстор-готвач ще приготвя за Вас вкусни специалитети. В 15:00 часа управителят Георги Димитров ще отправи своите приветствия към всички гости и ще разиграе томбола с награди за късметлиите. Ще се наслаждаваме и на приятна музика през цялото време.

Адресът ни е гр. София, кв. Враждебна, м. Нова махала 46 – линк към Google Maps. Информация за събитието можете да откриете на нашия сайт , както и на страницата ни във Фейсбук.

Молим да потвърдите Вашето присъствие в регистрационната ни форма, за да ви включим в списъка с гости и да предвидим всичко необходимо за посещението ви: www.peri.bg/20-years

Ще се погрижим за вашата безопасност съобразно всички наложени мерки във връзка с настоящата епидемиологична ситуация. Ще ви очакваме!Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *