5 идеи за градината от Semmelrock stein+design

г. Автор
Semmelrock

За да създадете “гостопориемна градина”, преди всичко трябва да осигурите на себе си и Вашето семейство удобни и практични зони за отдих, които да се вписват по най-добрия възможен начин в общата визия на дома. Екипът на Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяка зона, съобразно нейната функционалност и естествения стремеж към завършена визия, подчинена на Вашата индивидуалност. За да Ви подкрепим по пътя на реализацията на мечтаната от Вас градина в началото на сезон 2021, предлагаме 5 идеи за екстериорен дизайн изпълнени с решения на марката Semmelrock.

Усещането за камък е непреходно

Semmelrock

За почитателите на живота на открито, уютните и практични зони ситуирани в градината или терасата: външни кухни, бар, барбекю и др., ще повдигнат лятното настроение. За да реализирате своето “мечтано кътче за отдих” с непреходното усещане за камък, възползвайте се от премиум серията Bradstone. Вдъхновена от природата, тя предлага решения с визия на естествен камък, травертин, пясъчник. Плочите, бордюрите и стъпалата грабват вниманието с топли естествени тонове, които могат да се комбинират с естествен камък, метал или други материали с уникални цветове и ярки оттенъци.

Терасата и верандата – естествено продължение на дома

Дилемата вътрешна или външна кухня, когато имате място само за една, лесно може да бъде разрешена с комбинация с терасата или верандата. В търсене на олекотени решения, подходящи за веранди, покривни тераси, зимни градини, „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН“ предлага плочите от висококачествен порцелан AirPave. В допълнение изисканият стил на плочите се подчертава от тяхната лекота (дебелина 2 cm). Благодарение на това, плочите AirPave Ви осигуряват възможност да  създадете реплика на интериорния дизайн в екстериора. 

Semmelrock

Зони  с винтидж визия

Ако пък на дневен ред  във Вашия проект са зоните подложени на автомобилно натоварване, то бихте могли да използвате клисическите и модeрни решения, на които Semmelrock залага и този сезон. Неостаряващата визия на гранитния паваж може да намерите в настилката Arte. Оригиналната форма на елементите и дебелината от 8 cm ги прави оригинално решение за подходи към гаражи, паркинг зони, пътеки или тротоари около дома.

Semmelrock

Скандинавски стил за алеите

Осигурете достъп до външната кухня, басейна, барбекюто или гаража като съчетаете природа и дизайн в едно. За тези от Вас, които харесват архитектурни решения от естествено дърво,  продуктовата гама на Semmelrock предлага решения със структура на повърхностния слой, наподобяващ естествен фурнир. Придайте екстравагантност на алеите в градината с впечатляващи плочо-пътеки на широка тревна фуга, създайте акцент около зоната за отдих и спокойна атмосфера с бетонови плочи тип лог траверса или цялостните решения от фамилиите  SVEN, Nordic Maritimе, Bradstone Log траверса.

Semmelrock

Акцентирайте върху външните стъпала

Ако сте изправени пред казуса да превърнете стръмния двор в приказна градина,  използвайте стъпалата като впечатляващо допълнение на дизайна. Semmelrock stein+design предлага различни практични решения от бетнови елементи. Превърнете недостатъците на денивелацията в предимство като оформите впечатляващи външни стъпала с иновативната модулна система Modulesca.

Semmelrock

Извор на идеи

Тези и още много други идеи с които да оформите модерен и интригуващ дизайн на всяко кътче ще намерите на фирмения сайт, както и ако посетите мострената ни градина или нашите партньори.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *