Forster Profilsysteme става част от семейството на Reynaers Aluminium

г. Автор
Reynaers Aluminium
Открийте елегантността на стоманата!

Reynaers Aluminium с гордост обявява придобиването на швейцарския разработчик и производител на висококачествени, профилни системи за врати, прозорци и фасади от стомана Forster Profilsysteme.

Reynaers Aluminium

Швейцарско производство

Създадена през 1874 г., Forster Profilsysteme е специализирана в разработването, производството и предлагането на висококачествени профилни системи от стомана и неръждаема стомана за врати, прозорци и фасади. Марката Forster е международно призната за своите високоефективни и качествени решения за сигурност и противопожарна защита.

Reynaers Aluminium

Стратегия за растеж

Тъй като глобалните нужди от енергия и сигурност се увеличават значително през годините, търсенето на архитектурни системи, които съчетават естетика, енергийна ефективност и безопасност, продължава да расте в световен мащаб. Придобиването на Forster от Reynaers Aluminium има за цел да създаде партньорство, което ще позволи на Forster да използва нови възможности на пазара и да продължи своя растеж.

Reynaers Aluminium

„Лидерската позиция на Forster в разработването и производството на висококачествени профилни системи от стомана и неръждаема стомана се допълва перфектно от лидерската роля на Reynaers в алуминиевите решения“, коментира г-жа Мартинe Рейнарс, главен изпълнителен директор на Reynaers Group. „С добавянето на Forster към нашето портфолио, ще можем да отговорим на всички настоящи и бъдещи изисквания за решения от стомана и алуминий от висок клас с фокус върху безопасността и дизайна.“

Reynaers Aluminium

С това Reynaers Aluminium разширява лидерската си позиция в бранша и може да отговори на изискванията на клиентите за архитектурни системи съчетаващи перфектен дизайн, енергийна ефективност и безопасност.

От 1 октомври 2020г. Рейнарс Алуминиум България маркетира системите на Forster на българския пазар.

За повече информация, запитване за оферти и въпроси може да ни намерите в София, Варна и Пловдив на кооординати:

гр. София, бул.Черни връх 120, сграда „The Kite”, ет. 1
тел: 02/488 79 48; 0887 06 79 48

office@reynaers.bg

гр. Пловдив, бул. Шести септември 230А
тел: 0884 91 77 64; 0887 19 99 13

office@reynaers.bg

гр. Варна, Западна промишлена зона, база ТСК, офис сграда, ет. 2
тел: 0886 40 61 61; 0888 94 00 54
office@reynaers.bg
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *