Черният цвят – все по-предпочитан!

г. Автор
череният цвят

Ако следите световните тенденции Ви е направило впечатление, че черният цвят заема централно място в голяма част от колекциите. Чернотo е цвят, който може лесно да се комбинира с различни нюанси, структури и материали, така че да изпъкне и да създаде уникална визия в помещението.

И тъй като от черно до черно има голяма разлика, може да изберете своя черен нюанс от специалния черен картел на Caparol. В него са събрани 26 нюанса. А за да се вдъхновите в комбинирането му с други цветове и основи, екипът на Caparol в сътрудничество с Института за интериорен дизайн в Hildesheim, разработи своите цветови комбинации за 2020-та, в които черното заема основно място. 

череният цвят

Caparol Trend 1: „Елегантен и мощен“

Карбоново черно Nerone 5 в комбинация с хладно Mai 45 и топло Magma 55, създават усещане за елегантна и изтънчена визия на помещението. Черното е акцент, който създава дълбочина и индивидуалност на помещението.


череният цвят

Caparol Trend 2: „Спокойствие “

Пастелните тонове в лек контраст с черното създават усещане за покой в помещението – без ярки и дразнещи окото комбинации. Тъмният цвят придава дълбочина на помещението и служи като свързващ елемент между отделните стаи.

череният цвят

Абсолютната противоположност е Caparol Trend 3. С усещане на екзотика колористите са комбинирани интензивни златни акценти с мастилено черно, което действа като балансиращ нюанс. Топлите тонове на Aprico 135 и сивия тюркоаз Verona 75 създават  лек контраст в помещението.

череният цвят

Допълващи основи

За първи път специалистите на Caparol разработиха и допълващи основи и техники, подходящи за отделните цветови комбинации.

Caparol Art Nobile e eфектна интериорна дисперсионна боя с бавен кварцов пясък, която се предлага в 85 цвята.

Metallovryl Interior е друга техника, с която може да постигнете модерните металически повърхности у дома.

А копринено гладки нюанси може да изработим с шпакловъчната смес Stucco Di Perla, която се предлага в над 70 цвята.

череният цвят

Изберете от огромното разнообразие  декоративни техники предлагани от Caparol -многослойни и разнообразни лазурни или пигментирани ефектни покрития, както и различни структурни и линейни техники!

Продуктите на Caparol гарантират устойчивост и екологичност. Лесно и бързо може да промените дома си – без неприятни миризми, без вредни изпарения и с много добра покривност и устойчивост на цветовете.

Можете да почерпите допълнително вдъхновение в шоурума на Caparol в Манастирски ливади – изток, бл. 19.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *