DEKO professional – системи за хидроизолация от Оргахим АД

г. Автор
orgachim-hidroizolacia

Хидроизолациите са неделима част от изграждането на инфраструктурни обекти като водни кули, каптажи и резервоари с питейна вода.

Те играят роля за антикарбонизационна и киселинна защита на транспортни съоръжения, тунели, мостове и други. Хидроизолирането на тераси, мокри помещения, басейни и основи на жилищните сгради удължава живота, както на покритията и декоративните елементи, така и на структурните елементи и предотвратява необходимостта от чести и драстични ремонти.

Хидроизолациите DEKO professional HydroProtect осигуряват 100% защита от вода и покриват евростандарт EN 14891. Продуктите взаимодействат отлично с лепилата и шпакловките от серията DEKO professional.

 DEKO professional HydroProtect Flexorgachim-hidroizolacia-02

Високоеластична двукомпонентна хидроизолация на циментова основа, покриваща структурни пукнатини до 1,5 mm при температури до  -20°С.

След полагане, DEKO professional HydroProtect Flex се превръща в еластична и сигурна хидроизолация, устойчива на хидростатично налягане до 1,5 bar (15 метра воден стълб) и с отлична устойчивост на UV лъчи. Продуктът осигурява антикарбонизационна и киселинна защита за хоризонтални и вертикални бетонови повърхности.

хидроизолация

DEKO professional HydroProtectorgachim-hidroizolacia-04

Двукомпонентна, гъвкава хидроизолация на циментова основа, покриваща структурни пукнатини до 1,0 mm и устойчивост на хидростатично налягане до 1,5 bar (15 метра воден стълб). Може да се полага на стари тераси, без да се разрушава съществуващата подова настилка (стари плочки, мозайка и други).

Отличава се с висока UV устойчивост и осигурява антикарбонизационна и киселинна защита за хоризонтални и вертикални бетонови повърхности.

хидроизолация

DEKO professional HydroProtect MONO

Еднокомпонентна хидроизолация на циментова основа, която се смесва само с вода и образуваorgachim-hidroizolacia-61 разтвор за нанасяне с четка, валяк или маламашка. След изсъхване оформя твърдо защитно покритие, което се превръща в неразделна част от бетоновите основи. DEKO professional HydroProtect MONO е одобрен продукт за контакт с питейна вода. Продуктът е устойчив на положително налягане на вода над 1,5 bar и отрицателно до 1 атмосфера, като реактивира кристализиращото си действие, за да се самовъзстанови при поява на нов източник на влага. DEKO professional HydroProtect MONO е паропропусклив, с отлична адхезия към основата, за да осигури перманентна хидроизолация. Отговаря на изискванията на БДС EN 1504-2 и БДС EN 1504-9.

хидроизолация

DEKO professional течна еднокомпонентна хидроизолационна мембранаorgachim-hidroizolacia-07

Междинен продукт между основата и финишния продукт за вътрешна и външна защита на вертикални или хоризонтални бетонни повърхности от действието на почвената влага, повърхностни или подпочвени води. Изключително непретенциозното нанасяне с валяк или четка го прави подходящ и за непрофесионална употреба, за защита на влажни помещения, басейни, сутерени и основи на сгради. DEKO professional течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана e ефективна хидроизолация на новостроящи се или стари зидове. Продуктът притежава  отлична атмосфероустойчивост – защитава повърхността от вредните атмосферни въздействия – вода, влага, температурни промени и др., както и висока паропропускливост, като създава микропорести покрития, осигуряващи “дишане” на стените.

хидроизолации

Научете повече за хидроизолационните решенията с марка DEKO professional и за Оргахим АД.

 

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *