FERBOX – фабричните елементи за закотвяне на армировка с нов дизайн

г. Автор

Компаниите, с които Ви Джи Еф си партнира се отличават с иновативно мислене и непрестанно развитие. Точно такъв е и немският ни партньор H-bau, който не спира да работи в посока осъвременяване на съществуващите  и внедряване на нови продукти и системи.

Ferbox фабричните елементи за закотвяне на армировка са част от дългогодишната гама продукти на компанията.

В името на опростяване на детайла и процеса на избор на подходящия продукт, компанията редуцира типовете на предлаганите Ferbox елементи като променя типа на металната кутия. От предходните два варианта с различен тип на сечението – гладка или профилирана, в зависимост от усилията, които трябва да поеме, тя е проектирана като унифициран специфичен профил.

ferbox армировка

Ferbox се произвеждат с армировъчни стоманени пръти с различен диаметър, дължина на снаждане, разстояние, през което са разположени и дълбочина на закотвяне. В този си вид елементите покриват всички необходими и изчислени от проектантите видове усилия.

Могат да бъдат с двуредова ( тип В) и едноредова (тип Е) армировка.

ferbox армировка

Софтуерът,  създаден за улеснение работата и избора на проектантите, дава възможност за точно изчисление и избор на подходящия елемент, в зависимост от стойностите на натоварванията и усилията в даден конструктивен елемент.

Предимства на продукта:

• Безплатен софтуер в помощ на проектантите;
• Съкращава времето и разходите, необходими за монтаж;
• Редуцира възможността за допускане на грешки.

При нужда от допълнителна техническа информация или консултация за конкретен проект заповядайте в някой от четирите офиса на Ви Джи Еф – София, Пловдив, Варна и Бургас.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *