Нови функции в програмата за СМР на Си Дотс – планиране на бригади и отчет на СМР

г. Автор
Софтуер за отчет на СМР

Фирма Си Дотс – разработила едно от най-модерните решения за отчет на СМР, вложени материали и ползвана механизация, още в първите дни на новата година пусна версия на програмата си, която знае официалните празници за 2019г. и свързаните почивни дни от тях.

Софтуера вече автоматично изчислява типа работното време – а именно дали положения труд е извънреден, дали е в почивен ден или СМР-тата се извършват в официален празничен ден.

Софтуер за отчет на СМР

В предишната версия техническият ръководител (или отговорника на обекта) попълваше изрично положения труд в извън работно време, почивен или празничен ден. В настоящата версия програмата изчислява това автоматично.

С това се правят много лесно и актовете към главен изпълнител, инвеститор или възложителя. Отпада необходимостта да се знае точния ден от седмицата и дали е официален празник или почивен ден. Премахва на 100% вероятността от грешен отчет.

За следващата 2020 година програмата ще се актуализира автоматично за всички клиенти, когато станат ясни свързаните почивните дни с празниците, също и ако Министерски съвет обяви допълнителни.
Друга изцяло нова функция на програмата е календар, в който се планират бригадите на строителното дружество по обекти. На един екран ръководството вижда разпределението на бригадите по обекти и ползвана механизация в тях. Като изгледа е съответно по работници, бригади, по обекти. Уникална структура, която премахва десетките телефонни обаждания за изясняване къде се работи и по какво.

c-dots

В следващите версии ще има съпоставка между планираното строителство и отчетени дейности, които ръководствата на строителните фирми веднага ще могат да вземат решение как да продължат с работа си по обекта.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *