Подгответе дома си за зимния сезон с топлоизолационните системи на Caparol!

г. Автор
топлоизолационни системи

Въпреки че навън слънцето е силно и все още ни носи летни емоции, есента чука на вратата ни, а тя не е много подходящ сезон за ремонти по фасадата.

Есенно-зимния период е времето, през който най-осезаемо се усещат дефектите на топлоизолацията. Загуба на топлина, образуване на мухъл, увеличени сметки за отоплени са част от резултатите на неправилно монтирана топлоизолация или липсата на такава.

Санирането на жилището е дейност, която е добре да се направи при положителни температури навън. Именно затова сега е точният момент да изберете качествени продукти и системи, които ви гарантират устойчивост и здравина на фасадата за поколения напред.

Caparol е световен лидер в топлоизолационните системи, отговарящи на най-високите стандарти, както по отношение на топлоизолационни свойства, така и по отношение на пожарозащита.

Правилно монтираната топлоизолационна система е от съществено значение, за да се избегне образуването на топлинни мостове, които са предпоставка за загуба на топлина. От тях страда не само семейния бюджет, но и обитателите, тъй като може да се образува конденз и мухъл, чиито спори са вредни за всички.

топлоизолационни системи

Caparol предлага различни системи, които отговарят на различни изисквания:

С иновативни продукти и системи на Caparol ще  защитите и повишите стойността на дома си, а за да предотвратите негативните следи, оставени от капризите на времето е необходимо да изберете точната система.

Caparol е единствения производител, които притежава цветови картел А1. 500 цвята за фасада, отговарящи на най-високо качество на свързващите вещества (клас А) и неорганични пигменти (клас 1), които са устойчиви на UV лъчи и осигуряват дълготрайност във времето. Това означава, че наситените цветове ще запазят красивия си нюанс за дълги години.

За детайли и безплатна консултация може да се свържете с представителите на Caparol или да посетите шоурума им.

топлоизолационни системиЕтикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *