Противоплъзгащ прозрачен лак ANTISLIP Varnish на THRAKON

г. Автор
Браншове: Лакове Настилки 
противоплъзгащ прозрачен лак

Как да избегнем неприятните инциденти с плъзгане и падане върху гладки и полирани повърхности и подове, вследствие от намокряне или разлята вода?

Полираните и гладки подове, стълбища и площадки винаги крият риск от инциденти, но THRAKON предлага едно лесно и ефективно решение за създаване на противоплъзгащ прозрачен слой върху дори най-гладките и полирани повърхности.

противоплъзгащ прозрачен лак

AntiSlip Varnish е полиуретанов, двукомпонентен противоплъзгащ прозрачен лак за вътрешно и външно приложение със специална формула за устойчивост на механично влияние и UV-лъчи.

Противоплъзгащият прозрачен лак защитава и импрегнира всякакви повърхности като декоративни керамични плочки, мраморни плочи, естествен и изкуствен камък, микро-циментови мазилки и шпакловки, подови циментови замазки, метал, дърво и др.


След нанасяне и изсъхване AntiSlip Varnish създава прозрачен и устойчив повърхностен слой, който предпазва от подхлъзване и плъзгане в опасни зони с разлята вода около басейнови площадки, под душови пространства, стълбища, веранди, коридори, рампи и други зони с повишена влажност.

Продуктът се полага с четка или с валяк (устойчив на разтворители). Втори слой от AntiSlip Varnish се нанася 24 часа след полагането на първия слой.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *