Противоплъзгащ прозрачен лак ANTISLIP Varnish на THRAKON

2г. Автор
Браншове: Лакове Настилки 
противоплъзгащ прозрачен лак

Как да избегнем неприятните инциденти с плъзгане и падане върху гладки и полирани повърхности и подове, вследствие от намокряне или разлята вода?

Полираните и гладки подове, стълбища и площадки винаги крият риск от инциденти, но THRAKON предлага едно лесно и ефективно решение за създаване на противоплъзгащ прозрачен слой върху дори най-гладките и полирани повърхности.

противоплъзгащ прозрачен лак

AntiSlip Varnish е полиуретанов, двукомпонентен противоплъзгащ прозрачен лак за вътрешно и външно приложение със специална формула за устойчивост на механично влияние и UV-лъчи.

Противоплъзгащият прозрачен лак защитава и импрегнира всякакви повърхности като декоративни керамични плочки, мраморни плочи, естествен и изкуствен камък, микро-циментови мазилки и шпакловки, подови циментови замазки, метал, дърво и др.


След нанасяне и изсъхване AntiSlip Varnish създава прозрачен и устойчив повърхностен слой, който предпазва от подхлъзване и плъзгане в опасни зони с разлята вода около басейнови площадки, под душови пространства, стълбища, веранди, коридори, рампи и други зони с повишена влажност.

Продуктът се полага с четка или с валяк (устойчив на разтворители). Втори слой от AntiSlip Varnish се нанася 24 часа след полагането на първия слой.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

2 thoughts on “Противоплъзгащ прозрачен лак ANTISLIP Varnish на THRAKON

  1. Мога ли да помоля за цена на противоплъзгащия прозрачен лак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *