Решение от бъдещето за климатизация в закрити помещения за търговския сектор

г. Автор
Бранш: Климатици
samsung

Силната конкуренция в сектора на търговията на дребно насърчава търговците да проучват нови начини за подобряване на изживяването на клиентите в магазина. Изследванията показват, че покупателното поведение на потребителите може да бъде повлияно от физиологичните им реакции към атмосферата в магазина. Поради тази причина търговците търсят продукти и приспособления, които могат да допринесат за естетическата привлекателност на магазините и правят една стъпка повече от обикновено, за да накарат клиентите да се чувстват по-комфортно, докато вземат решения за покупка.

В най-новата информационна статия посочихме научни изследвания за атмосферата на магазините и подробности за най-новото предложение на Samsung, а именно касетата 360 – усъвършенствано и универсално решение за оптимизиране на атмосферата в търговските обекти. Този продукт не само подобрява изживяването, но и осигурява така необходимата и липсваща гъвкавост, от която се нуждаят магазините.

samsung

„Иновациите на Samsung в областта на климатичните решения и интегрираните системи са проектирани да бъдат устойчиви в бъдеще, защото нашата визия се основава на безупречните и интелигентни решения. Касетата 360 на Samsung предлага отговор на тези, които търсят усъвършенствано и универсално решение за оптимизиране на атмосферата в магазина. Тук се включваме ние, за да придадем нотка на елегантност на традиционните магазини и да помогнем на търговците да останат на върха, когато става въпрос за привличане на клиенти към този непрекъснато развиващ се пазар”, казва Вим Вангенберге, президент на Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V.

samsung

Днес, както търговията на дребно, така и индустриалните сектори са изправени пред големи сътресения. Възходът на електронната търговия, онлайн продажбите, променящите се практики на покупка и потребление и други допълнителни фактори оказват влияние върху канала за търговия на дребно. Съгласно стратегията „Европа 2020“ секторите търговия на дребно и търговия на едро играят съществена роля за стимулиране на растежа и създаването на работни места, а също така са и сред ключовите сектори, които могат да стимулират прехода към по-устойчива икономика и модели на потребление². Следователно както традиционните, така и новите търговци на дребно трябва да намерят начини да преосмислят своята стратегия и работен модел, за да запазят конкурентната си позиция в този променящ се сценарий.

samsung

По-доброто изживяване на клиентите в търговските обекти бързо се превръща в нов и търсен модел в сектора на търговията на дребно, който не бива да се пренебрегва. Най-новата статия на Samsung Climate Solutions представя преките и косвени взаимовръзки между атмосферата в магазина и решенията за покупка на клиентите. Тя дава информация как атмосферата оказва пряко влияние върху времето, което потребителите прекарват в магазина и разкрива как това влияе върху решенията им за покупка и поведение, както положително, така и отрицателно. Информационната статия определя също така важността на комфорта на климата в помещенията и пречистването на въздуха и как касетата 360 на Samsung помага да се отговори на тези нужди. Засяга също необходимото и подходящо сертифициране, като адекватно информира читателя по темата, включително с изчерпателен преглед на това как се развива търговията на дребно.

Относно Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Откакто представи своя първи климатик през 1974 г., Samsung Electronics предефинира вътрешния климатичен комфорт за обществото на утрешния ден. За всяко пространство, в което хората създават запомнящи се преживявания заедно, независимо дали в търговски обекти или жилищни сгради. В Samsung надхвърляме очакванията, като съсредоточаваме усилията си върху разширяване на границите на технологиите, нововъведенията и дизайна.

През 2005 г. Samsung Electronics навлезе на европейския пазар за климатични системи за индустриални цели. Благодарение на бързия растеж и в подкрепа на дългосрочния си ангажимент към европейския пазар, Samsung откри Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) през 2017 г. в Амстердам, Холандия. SEACE има за цел да съгласува дейностите в повече от 30 европейски държави. SEACE предлага непрекъснато техническо обучение по климатизация и интелигентни решения за сгради, както и следпродажбена и техническа поддръжка за своите индустриални партньори. Централата е обезпечена с водещите престижни иновации на Samsung, включително решения за цифрова свързаност. SEACE се стреми да отговори на нуждите на европейските пазари както за индустриални цели, така и за домашна употреба, с решения за охлаждане, отопление, гореща вода за битови нужди, хладилни системи и интелигентни строителни решения.

1. Източник: Liaw, G., 2007 г. Влиянието на многобройните знаци във вътрешната среда на магазина върху настроението за пазаруване и удовлетворението на клиентите [The Influence of Multiple Store Environment Cues on Shopping Mood and Patronage Satisfaction].

2. Източник: Европейска Комисия, 2013 г. Съобщение на Комисията до Европейския парламент, Съвета, Европейския икономически и социален комитет и Комитета на регионите: Създаване на план за действие на търговски обекти в Европа.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *