Съвременен начин на живот с продуктите на Hörmann

г. Автор
Бранш: Врати
Hörmann

Модерен черен цвят и индустриален стил

Черният цвят е модерен не само за мебели, обзавеждане за баня, кухни и декоративни елементи, но и в областта на строителните елементи. Hörmann се възползва от тази тенденция и в своята гама от висококачествени интериорни, външни и гаражни врати. В комбинация с обзавеждане в модерния индустриален стил черното създава специална визия и модерна архитектура на дома.

Интериорни врати от дърво и стъкло в модерния черен цвят

Hörmann
Модерният черен цвят в комбинация с повърхността ултрамат на серията ProLine на Hörmann допринася за особено модерния дизайн на интериорната врата и я превръща в притегателен за окото акцент.интериорната врата и я превръща в притегателен за окото акцент.
Hörmann
За стъклените врати на Hörmann с лофт дизайн се предлагат два нови мотива: мотивът 1 – 1 с цялостна черна рамка, което допринася за особено минималистичния и модерен дизайн на вратата.

Черните интериорни врати са на мода и могат да се комбинират по много различни начини, за да се впишат хармонично най-различните стилове на живот. Без значение дали те се използват като целенасочен, привличащ погледа акцент, като контраст на бялото и са изпълнени в топли дървесни тонове или като хармонично допълнение към обзавеждането в модерния индустриален стил. Дървените интериорни врати на Hörmann от серията ProLine вече се предлагат и в новия модерен черен цвят. В комбинация с повърхността ултрамат, ленено платно или със светлосенки вратите придобиват изключително модерна визия и са притегателен за окото акцент. Особено в комбинация с елементите от серията black.edition, като напр. черен обков и дръжки за врати, се създава неподражаемата визия All-black-Look. Всички интериорни врати от серията ProLine се отличават със здравата си повърхност Duradecor, която е средно с 48 % по-устойчива на удари от повърхностите CPL на други производители. Освен това тя се почиства лесно, устойчива е на високи температури и е здрава почти колкото кухненски плот. Защитата на кантовете 4Protect при вратите без фалц и с фалц с прави кантове осигурява допълнителна устойчивост на удар, износване и надраскване. Освен това повърхността ултрамат е устойчива на пръстови отпечатъци и по нея може да се рисува с тебешир.

За стъклените врати на Hörmann с лофт дизайн се предлагат два нови мотива: мотивът 1 – 1 с цялостна черна рамка, което допринася за особено минималистичния и модерен дизайн на вратата.

Hörmann
Новият мотив 3 – 5 на стъклените врати с лофт дизайн на Hörmann подчертава актуалната в момента визия в индустриален стил с 2 вертикални и 5 хоризонтални панела. Матираното остъкление Satinato намалява прозрачността и по този начин осигурява повече неприкосновеност на личния живот.

Новият мотив 3 – 5 поддържа модерната в момента визия в индустриален стил с 2 вертикални и 5 хоризонтални панела. И двата мотива са с висококачествено текстурирано лаково покритие в наситено черно и подчертават модерната визия на жилищното пространство. В допълнение към прозрачното стъкло двата мотива се предлагат и в също толкова актуалните видове стъкло Clear grey и Satinato. Сиво тонираното остъкляване Clear grey (прозрачно сиво) придава на стъклената врата особено изискан вид, докато матираното остъкляване Satinato осигурява повече неприкосновеност на личния живот чрез намалена прозрачност.

Модерни врати с лофт дизайн в актуалния индустриален стил

Hörmann
Модерните врати с лофт дизайн на Hörmann, изработени от стомана и стъкло, със своя забележителен дизайн подчертават съвременния интериор в индустриален стил. Освен това те позволяват разделянето и едновременното свързване на жилищните зони, особено в просторни помещения.

Актуалният при оформянето и обзавеждането на жилищното пространство „индустриален стил“ е особено популярен сред строителните предприемачи и проектантите през последните години. С вратите с лофт дизайн като врати с панти и плъзгащи се врати сега Hörmann предлага елегантно, висококачествено решение за модерно разпределение на вътрешното пространство. С изисканата си конструкция вратите на Hörmann с лофт дизайн предлагат максимална прозрачност и добре осветени помещения. В същото време вратите с лофт дизайн са истински притегателен акцент за окото в жилището и се открояват от останалите интериорни врати. Освен това, преди всичко в просторни помещения, те позволяват разделяне и същевременно свързване на жилищни зони, например между хола и трапезарията. Стоманените врати с лофт дизайн с 1 или 2 крила и предлаганите като опция странични части се доставят стандартно в матирано наситено черно. Освен това цветовете антрацитно сиво, бял или сив алуминий, бяло и антрацит металик предлагат възможност за избор между пет предпочитани цвята, а също така е възможен и избор на желания от Вас цвят по RAL, специални цветове по NCS скалата и цветове с релефен и перлен ефект.

Сега Hörmann разширява продуктовата си гама на стоманените врати с лофт дизайн в модерния индустриален стил: модерните врати изпълнени като врати на панти и плъзгащи се врати, както и с фиксирано остъкляване, вече могат да се проектират и с асиметрично разпределение на шпросите в хоризонтално и вертикално направление, което предлага нови възможности за дизайнерско оформление. Освен това предлаганото като опция спускащо се подово уплътнение и прозрачното остъкляване от многослойно защитно стъкло с дебелина 8 mm осигуряват подобрена звукоизолация от до 30 dB. Стандартно предлаганите стоманени врати с лофт дизайн са оборудвани с многослойно защитно стъкло с дебелина 6 mm и се отличават с шумоизолация със стойност до 28 dB.

Външни и гаражни врати в актуалния черен цвят

Hörmann
Външните и гаражни врати на Hörmann в модерния черен цвят придават една изключително модерна визия на входното пространство.

Външните и гаражни врати на Hörmann се предлагат и в модерния цвят наситено черно и придават една изключително модерна визия на входното пространство. Освен това те се вписват хармонично в модерната архитектура на дома. Със серията black.edition на Hörmann могат да се поставят черни акценти, като напр. дръжки на вратите в наситено черно за входните врати. В рамките на акция до 31 декември 2023 г. на промоционални цени ще се предлагат избрани модели външни и гаражни врати на Hörmann.

Hörmann
Стандартният профил на рамката в наситено черно и предлаганите като опция външни дръжки и апликации в наситено черно придават на външните врати ThermoSafe Decoral на Hörmann особена елегантност.

Алуминиевите външни врати ThermoSafe Decoral на Hörmann се отличават с изключително модерната си визия и придават индивидуален характер на дома. Благодарение на стандарните профили на рамката в наситено черно, както и на предлаганите като опция външни дръжки и апликации в наситено черно, външните врати се отличават с особено модерна и елегантна визия.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *