„Стримона Строй“ ЕООД – утвърдено име и високо качество

г. Автор
Стримона Строй

Ние сме строителна компания с богат опит, фокусиран върху изграждането на сгради и съоръжения. Нашата траектория на развитие в публичната сфера, утвърди „Стримона Строй“ ЕООД като една от най-добрите строителни компании, развивайки се в областта на индустриалното строителство, строителство на супермаркети и търговски центрове, селскостопански сгради, автосервизи, спортни и обществени сгради.

„Стримона Строй“ ЕООД е член на Камарата на строителите в България от 2008 година, с право на изпълнение на строежи от първа група – строежи от първа до пета категория, трета група – строежи от първа до пета категория, както и пета група.

Да бъдем признати за нашия опит, за проектите и прозрачността им, както и за огромния технически капацитет, с който разполагаме, за нас е чест и гордост. Нашата компания високо цени човешкия ресурс и спокойствието и сигурността на нашите клиенти, които ни се доверяват.

Постоянното търсене на високи постижения чрез иновации развива „Стримона Строй“ ЕООД.

Не са малко и случаите, когато Стримона Строй работи съвместно със специализирани строителни фирми в области като ВиК, ОВиК, Електро, Пожарозащита и др., с цел оптимизиране на строителните дейности. СТРИМОНА СТРОЙ ЕООД работи в партньорство с най-големите български строителни фирми като подизълнител или като коизпълнител.
Все повече инвеститори след избор между множество строителни фирми, се доверяват на „Стримона Строй“ ЕООД и възлагат цялостно изпълнение на инвестиционните си проекти. Отличена е с приз „Най-добър строител“ за 2017 г. от Камарата на строителите в България, ОП – Благоевград, получен на тържествена церемония на 19.10.2018 г. Приемайки наградата с голяма отговорност към всички свои клиенти, доставчици, настоящи и бъдещи партньорски строителни фирми, Стримона Строй ЕООД усъвършенства всеки ден своята технология и човешки капацитет, за да се нареди до най-добрите.
Обектите, реализирани от „Стримона Строй“ ЕООД в бранша са много. Някой от тях са:

Двукорпусно складово хале с РЗП 3500 кв. м., с възложител Тисен Круп Юпитер Стомана ООД, където фирмата извърши цялостно изграждане на обекта, което включва: проектиране, земни работи и фундаменти, цокълни стени, шлайфан бетон, метална конструкция, покрив и куполи за горно осветление, фасади, монтаж на врати, електрическа инсталация, ВиК инсталация, отопление и вентилация.

Стримона Строй
Стримона Строй

Производствена сграда с тъкачен цех и складови площи с РЗП 3950 кв. м., с възложител Омега – Текстил ООД, където фирма “Стримона Строй“ ЕООД извърши цялостно изграждане на обекта и ограждане с оградни пана.

Стримона Строй
Стримона Строй

Логистичен център на Теси ООД към съществуваща производствена сграда, с възложител “ИРКОН“ ООД. На този обект фирмата изпълни изграждане на брандмауер между нов логистичен център, административно-битова зона и съществуваща производствена сграда от бели минераловатни вертикални панели и монтаж на ламарина.

Стримона Строй
Стримона Строй

Разширение на фабрика за монтаж на PVC и алуминиеви дограми и стъклопакети, където фирма “Стримона Строй“ ЕООД извърши цялостно изграждане на обекта с възложител фирма “Етиком“ ООД.

Стримона Строй

„Стримона Строй“ ЕООД – качествено изпълнение, до ключ!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *