Топливо АД представя кофражни системи на Pfeifer Group и GRADI#PLEX

2г. Автор
Бранш: Кофражи
куфражни системи

Лидера в търговията със строителни материали, отоплителни материали и горива в страната – Топливо АД представя най-новите продукти в своята номенклатура – кофражни платна и Н-трегери на Pfeifer Group и строителен шперплат 20мм GRADI#PLEX.

 куфражни системиКофражните панели имат дълга традиция в структурното строителство. Pfeifer Group започва да произвежда кофражни панели през 1971 г. Възможните приложения варират от кофраж за плочи до стени, мостове и тунели кофраж, както и работни площадки. Продуктова гама включва кофражни плоскости между 21 и 27 мм, и масивни дървени плоскости с 20 мм.

Pfeifer Group разработва ново поколение дървен кофраж греди. PF20plus: по-лек, по-здрав, по-безопасен и по-издръжлив! Приложенията варират от таван на стенен кофраж, кофраж на мостове и тунели към работни платформи.

 куфражни системи

Кофражните панели Pfeifer се произвеждат по най-висок стандарт за качество на три европейски места. Производствен капацитет е от приблизително 7 мил. m².

Pfeifer Group са един от водещите производители в Европа. Всички видове кофражни плоскости са непрекъснати на склад за оптимизирано и бързо обслужване за нашите клиенти.

Система за вътрешен контрол на качеството гарантира съответствие с високите стандарти за качество.

Pfeifer Group добива дървесина от устойчиво управлявани гори (PEFC или FSC® сертифицирани).* Използването на дървесина свързва вредния парников газ CO₂ в дългосрочен план и по този начин има силен ефект на намаляване на емисиите.

Pfeifer Group произвежда кофражни греди според високи стандарти за качество. С производствен капацитет от прибл. 8 мил. линейни метра те са водещ производители в Европа. Всички размери на кофражни греди са непрекъснато на склад за оптимизирани и услуга за кратко предизвестие за нашите клиенти.

Качество – система за вътрешен контрол на качеството гарантира съответствие с високи стандарти за качество. Освен това качеството на продукцията се наблюдава непрекъснато от две външни организации: Institute MPA Stuttgart и Holzforschung Austria Wien.

кофражни системи

Pfeifer Group
се концентрираме върху производството на дървени продукти за ясно дефинирани области: дървена конструкция, технология за бетонни кофражи, опаковъчна индустрия и нарязан дървен материал и рендосвани стоки. Предполагаеми остатъчни материали, като например стърготини са в носител на устойчива зелена енергия.

кофражни системиGRADI#PLEX влагоустойчив строителен шперплат с обща белина 20мм. Шперплат е съставен от кръстосани редуващи се пластове /14-слоя/ тополов фурнир, което придава здравина на материала. Външните пластове на влагоустойчивия шперплат от двете му страни са от полимерен слой с черно покритие. Използва се за хоризонтален, вертикален кофраж.

Шперплат е с голяма здравина, което го прави подходящ, както в строителството така и за изграждането на сцени, преместваеми конструкции и др. Шперплат е предназначен за тежък peжим на употреба, платна могат да бъдат използвани 5-8 пъти при спазване на инструкциите за съхранение и ползване на шперплата.

Продукта се произвежда под наблюдение и инструкции на Топливо АД.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

2 thoughts on “Топливо АД представя кофражни системи на Pfeifer Group и GRADI#PLEX

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *