Устойчивите материали са от съществено значение за качествена топлоизолация на дома!

г. Автор
топлоизолационна система - сараrol

Въпреки топлата зима, санирането на жилището е важен разход, който е добре да направим, за да създадем комфорт и здравословен микроклимат у дома. Освен че ще намалите топлинните загуби, след саниране на жилището ще намалеят и разходите за отопление!

Санирането на жилището е дейност, която е добре да се направи при положителни температури навън. Именно затова сега е точният момент да изберете качествени продукти и системи, които ще гарантират устойчивост и здравина на фасадата Ви за поколения напред.

топлоизолационна система - сараrol

На база 130 годишния си опит Caparol предлага топлоизолационни системи, отговарящи на най-високите европейски стандарти, както по отношение на топлоизолационни свойства, така и по отношение на пожарозащита.

Всяка система има своите предимства и покрива съответните изисквания.

Capatect Basic Line е топлоизолационна система с идеално съотношение между цена и качество. За изолационен материал се използва бял ЕПС, който се предлага в различни дебелини от 2 до 20cm.

В системата Capatect Top-Line за изолационен материал се използва графитения EPS Dalmatina. Лек, лесен за монтаж, с много добри топлоизолационни качества и с клас на горимост С. За финишен слой се препоръчва силиконова мазилка, която е с много добра паропропускливост и е от серията Caparol Clean Concept, при която фасадата не се зацапва и запазва блясъка на цвета си.

Capatect Minera-Line е изцяло с минерални продукти. Като изолационен материал се използва вата. Minera Line е клас А на реакция на огън, с много добри технически параметри, с висока паропропускливост и топлоизолационни свойства.

Carbon Edition е най-висок клас топлоизолационна система, с устойчивост на механични удари /до 60J/. Оставете следите от градушката в миналото! Специалната армировъчна смес и мазилката са подсилени с карбонови нишки, което прави системата изключително устойчива и здрава. Carbosil Fassadenfarbe е фасадна боя на базата на силиконова смола, подсилена с карбонови нишки. Нано-кварцовите частици, съдържащи се в боята й придават самопочистващи се свойства, което е гаранция за чисти фасади!

топлоизолационна система - сараrol

Повишете стойността на имота си и създайте здравословен микроклимат у дома, като монтирате качествена топлоизолационна система!

Освен качествените материали, правилния монтаж е от съществено значение, за да избегнете образуването на топлинни мостове, които са предпоставка за загуба на топлина и образуване на конденз и мухъл.

За да избегнете загубата на топлина, средства и здравословни проблеми от появата на влагата и мухъла, вземете информирано решение. Разгледайте пълната информация за продуктите и топлоизолационните системи.

За безплатна и неангажираща консултация може да се свържете с търговските представители на Caparol или да посетите шоурума им на място.

топлоизолационна система - сараrol

Последвайте и FB страницата им, за да сте от първите научили новостите.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *