ВЕЛУКС България с лятно предложение

г. Автор
покривни прозорци

Лятното предложение на VELUX за прохлада под покрива:
– 15% от 15 юни до 15 август за външен ръчен сенник VELUX MHL

Лятото е в разгара си. Въпреки че периодично ни разхлажда някой дъжд, през повечето време е топло. Хубаво, топло, слънчево лято. А как се чувствате в подпокривното пространство? Ние знаем – радвате се на дългия слънчев ден, но понякога Ви се иска да не става толкова горещо.

Поставянето на оригинални щори VELUX на покривните прозорци е чудесно интериорно решение и определено помага за намаляване на ефекта от лятното слънце, макар и не напълно – те спират блестенето на слънцето към очите или монитора Ви, някои модели даже затъмняват напълно, а въздухът все пак се нагрява. Това, което ще Ви помогне да намалите и топлината в стаята, е някой от продуктите, които се поставят от външната страна на прозореца и спират слънчевите лъчи, преди да нагреят стъклото.

Представяме Ви нашия любим продукт за лятото: външния сенник!

покривни прозорци

Външният сенник VELUX MHL намалява топлината от слънчевото греене с до 76%* и спира до голяма степен прякото блестене на слънцето. При това запазва светлината в стаята, гледката навън и възможността да проветрите, като отворите прозореца. Изключително подходящ и полезен е за всяка стая в дома. Произведен е от мрежа от фибростъкло, която е устойчива на слънце и дъжд, а когато не Ви е необходим, лесно се прибира на руло над прозореца.

покривни прозорци

Ако имате покривни прозорци VELUX и все още нямате външни сенници за тях, можем да Ви дадем няколко добри причини да се възползвате от текущата промоция на ВЕЛУКС България:

1. Монтират се и се управляват бързо и лесно, без да излизате на покрива.
2. Предпазват от слънцето, действат като чадър.
3. Намаляват притока на топлина в помещението до 76%*.
4. Тъй като са от мрежа, пропускат светлината и запазват гледката.
5. Издръжливи са на слънце и дъжд и не стареят дълги години.
6. Защитават прозореца, вътрешните щори и интериора от силните слънчеви лъчи.
7. Намаляват нуждата от използване на климатик през лятото.

покривни прозорци

Купете външни ръчни сенници MHL за Вашите покривни прозорци VELUX в периода 15 юни – 15 август 2019 г. и спестете 15% от цената!


покривни прозорци

VELUX предлага широка гама от покривни прозорци и оригинални слънцезащитни продукти за тях – вътрешни щори с различен дизайн и различен ефект. Разгледайте ги и открийте най-доброто решение за Вашите покривни прозорци VELUX. Комбинирайте вътрешни щори с външни сенници, за да получите оптимален комфорт!

покривни прозорци

Промоцията важи за всички размери ръчни външни сенници MHL. Не важи за други продукти или пакети Комфорт.

*Техническата информация е в съответствие с EN ISO 12567-2, EN 13363-2 и ISO 15099. Ефектът зависи от типа на прозореца и стъклопакета.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *