Металообработка и производство на стоманени корпуси от СТРИМОНА

г. Автор
металообработка

Стремейки се към все по-високо качество в портфолиото на СТРИМОНА сериозно е застъпено производство на заварени корпуси за машини и тяхната механична обработка.

металообработка

Богатият опит в областта на заварените конструкции, широкият спектър от металообработващи машини и възможността за релаксиране на заваръчни напрежения при едрогабаритни детайли, чрез вибрация или термична обработка гарантират качествен продукт.


Металообработка

металообработка

Оборудването на компанията със съвременни машини за металообработка със CNC управление, предлага възможности за прецизна фрезова металообработка на детайли с размери до 10 000 мм x 3 000 мм х 3 000 мм, както и прецизна стругова металообработка на детайли с диаметър до 1 800 мм и височина до 1200 мм.


Управление на процеса металообработка

Наличието на модерен софтуер за проектиране и управление на машинния парк за металообработка е водещо предимство на компанията. Клиентите имат възможност техният триизмерен модел да бъде директно импортиран в софтуера за управление на машините за металообработка или да бъде изработен от инженерите и технолозите на СТРИМОНА.

металообработка

Групата СТРИМОНА е едно от водещите предприятия за производство и металообработка на стоманени корпуси за машини и заварени части за машини, която произвежда за българския и европейския пазар с гарантирано качество.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *