Casa D – изискан съвременен стил от Рейнарс Алуминиум

г. Автор
Браншове: Прозорци, Профили
Рейнарс Алуминиум

„Casa D“ в Сицилия е дом в изискан съвременен стил със светъл интериор, обграден от приятна зеленина и гледка към прекрасния градски пейзаж.

Рейнарс Алуминиум

Големите прозорци, които се простират от пода до тавана, позволяват приемственост между интериора и околния пейзаж. Това осигурява отражения на светлина и прозрачност, като придава проветриви, отворени пространства с най-високо архитектурно качество.

За да постигнат максимална прозрачност и да осигурят високо ниво на комфорт, архитектите избират алуминиевата плъзгаща система SlimPatio 68 на Reynaers Aluminium. Тези плъзгащи се витрини подчертават още повече усещането за единство между интериор и екстериор благодарение на варианта „отворен ъгъл“.

Рейнарс Алуминиум

Изключително тънките профили на SlimPatio 68 и липсата на праг се съчетават перфектно с модерния дизайн на дома. Дори когато плъзгащата се витрина е затворена, тя предлага невероятна гледка към природата.

В съответствие с елегантния и тънък дизайн на плъзгащите се стъкла са и използваните прозорци от системата Reynaers Concept System 77 Hidden Vent. Системата е със скрити елементи за още по-минималистичен вид. В допълнение са големите фиксирани прозорци от панорамната плъзгаща система на Reynaers –  HiFinity: надеждно и естетически изискано решение, което отново благоприятства за прозрачността и осветеността в помещенията на къщата.

Рейнарс Алуминиум Рейнарс Алуминиум Рейнарс Алуминиум Рейнарс Алуминиум
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *