Декоративните мазилки на Сaparol – вдъхновение за креативен дизайн

г. Автор
декоративни мазилки

Ако искате да създадете индивидуална и уникална визия на дома си, да избягате от стандартните гладки едноцветни стени, то тогава декоративните мазилки на Саparol са Вашето решение!

С над 125 годишна история Caparol постоянно обновява и развива портфолиото си от декоративни продукти, за да отговарят на все по-високи критерии – екологичност на продуктите, клас на устойчивост на мокро триене, покривност и т.н.

Декоративните техники са подходящи за всяко помещение – спалня, детска стая, дневна. Със съответната финишна обработка са добро решение и за влажни помещения, изключвайки зоната на душа.

Може да се нанасят като акцент на една стена, на всички стени или пък да се направят отделни декоративни елементи.

С блясък, гланцови, матови, с метален ефект, релефни или гладки – изборът е Ваш, а възможностите за машинно тониране и цветова гама са огромни.

Art Nobile е декоративна боя с кварцов пясък, създаваща метален ефект. Лесна за нанасяне, без мириз и неприятни изпарения, Art Nobile се предлага в 85 цвята.

декоративни мазилки

Stucco Di Perla е шпакловъчна смес с перлен ефект. Предлага се в две бази – златна и сребърна. Над 70 завладяващи нюанса, сред които е и черния цвят, който през последните години е сред предпочитаните цветове на дизайнерите. Устойчива на високо натоварване и почистване.

декоративни мазилки

StuccoDecor Di Luce e декоративна шпакловка на акрилна основа, с която постигате повърхности с огледален ефект (венецианска мазилка). Тонира се машинно по картел Caparol 3D, който съдържа над 1300 цвята.

Водоразредима, лесна за почистване, с дифузионна способност, StuccoDecor Di Luce създава перфектен огледален гланц без нанасяне на допълнителни продукти.

декоративни мазилки

Capadecor Stucco Eleganza е мазилка, с която стените придобиват копринен гланц с ефект на седеф. Новият Capadecor® Stucco Eleganza гарантира перфектни резултати, създавайки усещане за лукс, независимо дали ще се нанесе като акцент или изцяло.

декоративни мазилки

Capadecor ® Crystal Effekt са блестящи пигменти, създаващи кристални ефекти със златисти, сребристи или многоцветни перли. С подходящо осветление на стените ефектът допълнително се засилва. Без пластификатори, вредни емисии, лесни за нанасяне и с висока износоустойчивост, Crystal Effekt преобразяват помещението.

декоративни мазилки

Multistruktur  е органично структурно покритие, с което може да създадете разнообразни триизмерни форми и дизайни. Удълженото време за работа, което предлага продуктът, позволява удобно и безопасно завършване на покритията. Готов за нанасяне и лесен за почистване.

декоративни мазилки

Пълната гама интериорни декоративни продукти може да видите на сайта на Caparol или да посетите шоурума им, където има набор от мострени пана.

Освен това от 01.02 до 05.02 се провежда Седмица на декоративните мазилки в шоурума на Сaparol. Получавате 15% отстъпка за всяка закупена интериорна декоративна мазилка.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *