Фризомат ООД – Вашият доверен партньор в бизнеса

г. Автор
Фризомат
Сервиз за товарни автомобили и автобуси

Инвестицията за разширяване на бизнеса е важна стъпка в развитието на всяка компания, а наличието на доверен партньор прави начинанието по-лесно и сигурно.

Фризомат ООД вече близо 30 години е на българския строителен пазар с над 920 изпълнени проекта и стотици доволни клиенти. Компанията проектира, разработва, произвежда и изгражда сгради от сглобяема студеноогъната стомана. Фризомат ООД  обхваща целия процес от научно-изследователската и развойна дейност, проектирането през производството до транспорта, монтажа и следпродажбеното обслужване.

Компанията е специализирана в производството на сгради от стомана с различно предназначение. Благодарение на специфичния опит в бранша и висок стандарт за качество на материалите, изграждането на  стоманена сграда с Фризомат е сигурно начинание.

Защо да изберете Фризомат ООД?

  • „От идеята до ключа“ – проектиране, производство, доставка и монтаж;
  • Почти 30 годишен опит и над 920 изпълнени проекта;
  • Широко приложение на сградите;
  • Тясно специализиран екип от професионалисти;
  • Високо качество на използваните материали;
  • Директна и почтена комуникация с клиента.

Фризомат

Иновативни решения за бизнеса

Един от десетките проекти през почти изминалата 2022 година е на компания с дългогодишен опит в доставката и монтажа на резервни части за прикачна транспортна техника, товарни автомобили и автобуси. Тя се довери на Фризомат ООД за разширяване на бизнеса си, чрез построяването на още един сервиз за камиони и обслужване на своите увеличаващи се клиенти.

След анализ и проучване, за изпълнението на този проект, както и на всеки един, Фризомат ООД подбра най-подходящия тип стоманена сграда, спрямо изискванията на инвеститора. В сградата трябваше да се поберат клетки за ремонт на големи транспортни средства и административна част на два етажа.

Проект по част „Конструктивна“ и изчисляването на стоманената конструкция съгласно всички норми за натоварване от сняг, вятър и земетръс се изготвя и предоставя на клиента с всяка стоманена сграда на Фризомат от лицензиран проектант с пълна проектантска правоспособност.

Фризомат

Цялата стоманена конструкция се произвежда във фабрика на Фризомат ООД, доставя се до мястото на строеж и се изгражда от опитен монтажен екип. Комплектът на сградата включва необходимите монтажни фундаменти, стоманена носеща конструкция, етажна конструкция, столици, противоветрови връзки, ограждане, изолация, завършващи кантове, улуци, водосточни тръби.

Фризомат

Металното хале по желание на инвеститора е с широчина 22 метра, дължина 21 метра и височина при улука от 5,4 метра при наклон на покрива от 10°.

Всички елементи на носещата конструкция са непрекъснато горещо поцинковани (Zn275gr/m²), от високоякостна стомана FeE 390 G.

Фризомат

Междинното етажно ниво е на кота +3 m и е с размери 22 метра на 5 метра. Изградено от стоманени етажни колони, стъпващи на монтажни фундаменти, положени върху монолитни подложки. Носещата етажна конструкция е оразмерена за нормативно натоварване от 300 kg/m² , което отговаря на стандарта за товар за офиси.

Обшивките на сградата са подбрани спрямо техническите изисквания за приложението й.

За покрива е използвана поцинкована ламарина (Zn275gr/m²) с трапецовиден профил и покритие от силикон-полиестер. Изолацията на покрива е от 80 mm каширана минерална вата. На равни разстояния по дължината на сградата са разположени прозрачни елементи – стъклопластни пана, които спомагат за навлизането на естествена светлина в сградата и гарантират комфорта на работещите в нея.

Стенното ограждане е от поцинковани (Zn275gr/m²) хоризонтални касети с 100 mm минерална вата.

Фризомат

Цветово сградата е изпълнена спрямо изискванията на инвеститора и със спазване на корпоративната идентичност на компанията.

Високо качество, професионализъм, иновативен дизайн и широко приложение описват сградите от студеноогъната стомана на Фризомат ООД.

Фризомат ООД ще проектират, произведат, доставят и монтират Вашето метално хале, индустриална сграда, офис, автосервиз или работилница, бързо и с ясен бюджет от самото начало!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *